שלום

Lady Drm

New member
שלום

קודם כל אחלה פורום, לא ידעתי שדבר כזה קיים, ואני בהחלט מסכימה שאירוסמית' הן באמת אחת הלהקות היותר טובות שקמו. שאלתי היא כזו- מה לדעתכם יכול להיות שיר, שאפשר לעלות איתו לבמה? כלומר עם כולם אפשר אבל מה לדעתכם השיר שהכי מרגש, או הכי מרשים שלהם? הכי מתוסבך מבחינה מוזיקלית, והכי שאפשר להתפעל ממנו? אני וההרכב שלי אולי אעולים לבמה עם שיר של אירוסמית', אז רציתי, אם אפשר לקבל המלצות. תודה רבה :)

AeroSlash

New member
בדיוק חשבתי על זה!!

ולדעתי השיר הכי מרשים להעלות איתו זה אוDream on או Amazing.. אל תשאלו למה אני עדיין לא במיטה :\ נזכרתי בשיעורי בית במדעי המחשב

Bastet

New member
גם אני לא הכי ישנתי בשעה זו : )

את צודקת בקשר לשירים ...בהחלט

SaintJohn

New member
שלום לך!../images/Emo13.gif

ראשית, תודה רבה על המחמאות, גם לפורום וגם לאירוסמית'
אני אישית חושב שהשיר שעונה על כל הקריטריונים שהעלית כאן צריך להיות Rattlesnake Shake. בשבילי הוא הכי מרגש והכי מרשים, כי זאת דעתי עליו. אני אישית חושב שזה השיר הכי טוב שאי פעם שמעתי. הוא מתוסבך מבחינה מוזיקלית כי יש בו מספר מעברים בין מקצבים שונים ומהירויות שונות, והוא דורש שליטה ויצירתיות בנגינה, והוא גם יחסית ארוך, כמעט 10 דקות. ראוי רק לציין שהשיר במקור הוא לא שלהם אלא של להקת Fleetwood Mac, אבל הקאבר שאירוסמית' עושים לשיר הזה הוא פשוט לא מהעולם הזה. בהצלחה!

AeroTom

New member
אממ.השאלה שלך קצת כוללת...

גם שיר הכי מרגש,הכי מרשים,הכי מתוסבך מבחינה מוזיזקלית והכי אפשר להתפעל ממנו... זה תלוי אם תסתדרו טוב עם כל השירים של הלהקה בלייב. Dream On ש-אלה הביאה פה הוא באמת אפשרות טובה.הוא גם מרגש,גם מרשים וגם כמובן אפשר בקלות להתפעל ממנו (למה ביקשת אגב שיר מתוסבך?). זה תלוי אם אתם יותר רוצים שיר שקט יותר או בלדה או שיר יותר עם קצב ורוק נ' רול. אם בקטגוריה של שקט יותר\בלדה בלייב אני מציע את: Dream On Seasons of Wither Janie's Got a Gun Kiss Your Past Goodbye Amazing אם בקטע היותר קצבי יש המון המון המלצות: Mama Kin Toys in the Attic Train Kept a Rollin Rats in the Cellar Back in the Saddle Draw The Line Milkcow Blues Let the Music Do the Talking Love in an Elevator Cryin Eat The Rich Nine Lives Falling in Love Baby Please Don't Go ועוד ועוד... יש המון אפשרויות.זה תלוי עם איזה שיר אתם הכי מסתדרים וחושבים שתבצעו הכי טוב על במה. אפשר להוסיף גם את: Livin' On the Edge Same Old Song and Dance שתמיד נשמעים גם טוב בלייב... שיהיה לכם בהצלחה! ונשמח לדעת איזה שיר ביצעתם בסוף

white russian

New member
לפי דעתי אם יש שיר אחד של אירו

שהייתי רוצה לראות אותם מנגנים זה LAST CHILD זה פשוט שיר בלוזי יפה שנשמע מעולה בלייב

rocket

New member
לדעתי

השירים היותר מרגשים שלהם הם amazing hole in my soul אם אתה מחפש משהו קצבי לך על walk this way זה ילהיב קהל לדעתי

Lady Drm

New member
חחח כן

שיר ענק. עשיתי אותו פעם עם חברים שלי חח. אנחנו פשוט מעלים ערב מגמה, כך שיש גם קהל מבוגר ורצוי דברים לא פשוטים, רגועים, אבל לא משעממים.

בָלבָל

New member
במקרה כזה

אין ספק שDream on הכי מתאים!! ואולי תנסי לעשות הקלטה של ההופעה ולשתף אותנו איכשהו זה יהיה נחמד

למעלה