שלום...

nicky gil

New member
שלום...

שלום לכולם, אני לא יוגעת אם זה הפורום הנכון אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי אני מחפסת טיול מאורגן של החברה להגנת הטבע או קקל או מטמון או משהו דומה... שמתקיים בפסח לשבוע או יותר אבל אני לא מצליחה למצוא את זה מישהו היה בדבר כזהאו יודע על מה מדובר?

שלום ניקי

נדמה לי שאת מתכוונת למשהו ספציפי, אני לא בטוחה למה בדיוק אבל נדמה לי שיש יותר מאפשרות אחת למחנות - טיולי פסח. נסי להכנס לאתר של החברה להגנת הטבע או של חוגי הסיור של קק"ל ואולי תוכלי להצטרף. אם את אוהבת לטייל, אולי אפילו תמצאי חוג סיור הקרוב למקום מגורייך ותוכלי להצטרף אליו באופן קבוע. מצרפת לך קישורים, בהצלחה. אם לא תמצאי פרטים, נסי להתקשר אליהם ולברר .

טיולי פסח

אם כבר הנושא עלה... קראתי לא מזמן על קבוצה שנקראת " מעגל הדרך" נדמה לי,שחלק מחבריה חברים גם בקבוצת " תו" אם גם פה אני לא טועה.הקבוצה הזו החלה במסורת עליה לרגל לירושלים, המניעים לא היו דתיים אלה יותר סביבתיים, אקולוגים והמסע נערך בשלושת הרגלים, מסיבות טכניות ומסורתיות במקביל לפי הבנתי. בקיצור, ברור לכם שעוד לא חקרתי את העניין אבל זה נשמע לי מרתק, במיוחד לאור העובדה שהם פתוחים למצטרפים חדשים. אם מישהו שמע ומכיר אשמח לשמוע פרטים ואם לא, בטח אחזור עם משהו בעצמי.

shaishoo

New member
נסי לברר...

נסי לברר גם בפורום טיולים בארץ, יש קישור בראש הדף

למעלה