שלום...

Bulzeye

New member
שלום...

ברצוני לשאול, האם יש אפשרות לצרוב על דיסק דיוידי מספר סרטים ומספר כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור בסרט שרוצים לראות ובכתוביות שיתאימו לו. כמו למשל לעשות פרקים, ולכל פרק כתובית, מבלי שזה יפגע בפרקים והכתוביות האחרים?

Ven0m

New member
האפשרות קיימת

השאלה היא מה רמת הסיבוך בגדול, ULEAD DVD WORKSHOP יודעת לעשות את מה שאתה מחפש. כדי לעבוד עם כתוביות תצטרך להעביר אותן תחילה לפורמט של ULEAD DVD WORKSHOP.. ראה במדריך שלי כיצד לעשות זאת (ב SUBTITLE WORKSHOP, בוחרים ULEAD DVD WORKSHOP בפורמט במקום SUBRIP בסוף) הבעיה היא ש ULEAD מתעקשת לקודד בעצמה, או לפחות אני לא הצלחתי לעשות איתה AUTHORING בלבד, ואני אישית מעדיף לקודד בתכנות אחרות (DVD2SVCD). כדי לעשות זאת בצורה האופטימלית והמקצועית ביותר אני חושש שיש צורך להתעסק עם תכנות DVD AUTHORING די מקצועיות וקשות לתפעול - DVD-LAB PRO או DVD MAESTRO בעיקר. הייתי מפרט, אבל לא יצא לי עדיין להתנסות בכך בעצמי.

Bulzeye

New member
אוקיי אז אתה אומר שהאפשרות קיימת

אז ננסה... אני אנסה להשתמש באחת מהתוכנות שהמלצת, ואם אני אצליח אז אני אכין מדריך לפורום. תודה על העזרה בכל מקרה!

Reborn1

New member
וונום

אתה צודק בדבר אחד גם אני מעדיף לקודד בתוכנות אחרות אבל אוהב את היצירת של תפריטים וכיו"ב בעזרת ulead יש אפשרות לבטל את הקידוד ואפילו יצירת image , האפשרויות נמצאות באחד ההגדרות של התוכנה תחפש במאפיינים או הגדרות של הצריבה זה לקראת סוף התהליך השלב הסופי

Ven0m

New member
ראיתי איפה יוצרים IMAGE

אבל התכנה עדיין מתעקשת לקודד. לתכנה הזו יש GUI שמאד מעצבן אותי, לא מצאתי אפילו PREFERENCES אם אני זוכר נכון גם PREVIEW נורמלי לכתוביות לא הצלחתי לראות העפתי אותה לאלף עזאזל כי היא עשתה עלי רושם מאד לא מקצועי, אבל אם יש לך (או לכל מישהו אחר כאן בפורום) אותה ואתה יכול לאמת את האפשרות לביטול ה ENCODING אני אשמח

Reborn1

New member
כן יש לה preference

איפהשהוא
נכון יש כמה שלבים קודם הוסף סרט אחרי זה שלב שני הוספת פרקים לאחר מכן עוברים לתפריט צפייה מקדימה ובסוף יש שלב של הצריבה שמה יש אפשרות של הגדרות או מאפיינים קידוד לבטל את הוי מהאודיו והוידיאו אני לא משתמש כבר המון זמן אבל מאחר והתוכנה היתה ממירה זוועה והמון זמן המרה היייתי ממיר ב main concept ומשתמש בתוכנה רק בשביל התפריטים והאימג צריך לפשפש בהגדרות ואז תמצא
סתם לידע הכללי

Ven0m

New member
אה... אז צריך את MYDVD

לי היה רק את ה WORKSHOP ולא יכולתי לגשת לצריבה כנראה שזו הסיבה שלא יכולתי להגיע לשם אכן טוב לדעת לידע הכללי, אני עלול לבדוק את הנושא בעתיד

Reborn1

New member
לא הבנתי אותך

מה עם my dvd לא התכוונתי אליה היא לא נחוצה ,בהזדמנות אני אראה לך תמונה של ההגדרות אני חשוב שהתוכנה בכללי היא טובה פשוט להמרה היא לא משהו אבל התפריטים, הפרקים ,ועוד כמה דברים נוספים זה נחמד היום אני כבר לא משקיען כמו שהייתי בעבר רק סרט ואם אני משקיע גם כתוביות
עוד כמה ימים אני אעלה תמונה עם הגדרות התוכנה למקרה שבעתיד תרצה

Ven0m

New member
האמת של AUTHORING אני משתמש

ב TMPG DVD AUTHOR שעושה עלי רושם טוב בהרבה הבעיה היחידה היא שהיא אינה תומכת בכתוביות, אם כי המקרים בהם אני זקוק להן הם מעטים אם בכלל (אם יש לי סרט DVD, רוב הפעמים יהיה זה סרט שאני קודדתי ואז הכתוביות כבר עליו) אבל אשמח לראות את התמונה, תודה

אם אתם רוצים משהו טוב ל-Authoring..

אני ממליץ על DVD Lab Pro אחלה תוכנה, המון אפשריות, רמה מקצועית. כמו שמעיד עליה שמה, היא לא מיועדת למתחילים שעושים את ה-DVD הראשון שלהם, אלא למי שכבר עשו מספר DVD ועכשיו רוצים לעלות רמה ולקבל שליטה מוחלטת על תפריטים וכו' מומלץ לעבוד עם מדריך מתאים בהתחלה ואחרי שתתפסו את הרעיון, תהנו בעצמכם..

Bulzeye

New member
אוקיי..

יש לך אולי מדריך? ולינק להורדת גרסה חינמית או נסיונית של התוכנה?

למעלה