שלום. :)

KeNd3r

New member
שלום. :)

קוראים לי אייל ואני לא יודע אם אני ממש הולך להיות קבוע בפורום הזה, אבל אני רוצה מכם המלצה על שירים של ירמי קפלן. שמעתי את "הפוך", "גלי", "מודדת" ו"הדפוק הזה" (שלדעתי הוא השיר הכי טוב מבין כולם - שיר פשוט מצויין!), והייתי רוצה לקבל עוד המלצה על שירים שלו. תודה רבה!

למה לא להיות קבוע../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif

אממממ והנה עוד כמה מעולים
מחפשת
אבק כוכבים
קולה וברה
לרע ולטוב
גורל מתוק (סתם פתאום בא לי עליו)
אני אשתנה
משהו מיוחד
כמה נדבר
תתחיל מאפס

shmupiii

New member
ברוך הבא לפורום :)

שירים שאני אוהבת וממליצה עליהם הם "הרבה דברים", "הכל עצור", "משהו חייב להשתנות","אחת ושתיים","לשקר ולשכוח","במוקדם או במאוחר","בוקר טוב","מחפשת","מדוע לא באת", "כשאת שותה", "ראשון שבת". כתבתי כמעט את כל הדיסק הראשון, הדיסק הראשון של ירמי הכי טוב לפי דעתי והוא דיסק ממש מצויין. ד"א אני יעל מקווה שתהנה פה

N o l o g o

New member
../images/Emo24.gif

אוקיי כמה דברים..
ברוכה הבאה לפורום שלנו, מקווים שתחליט בכל זאת להתיישב..:)
אני מאד אוהבת את "קולה וברה" ואת "כנה נדבר". |4u| שיראל.

שלמונזה

New member
היי אייל ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

אני מקווה מאוד שהמלצות השירים הם לא לצורך הורדה מתוכנות שיתוף לא חוקיות
ובכל מקרה השירים האהובים עלי: כשאת שותה לשקר ולשכוח הכל עצור משהו מיוחד כמה נדבר וחוץ מזה והכי חשוב
אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להשאר
[מתוך תתחיל מאפס] נשמח לראות אותך פעיל כאן
יפית

r e u t 123

New member
שלום אייל../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה
הממ בעיקרון המליצו לך כבר על רוב השירים היפים, אבלל בגלל שאני עצלנית אני אגיד לך איזה אלבומים אני אוהבת לאחרונה (כי זה בדרך כלל משתנה
) ושם יש את רוב השירים היפים.. אז: ירמי קפלן והפרחים, והזמן האבוד.

שלמונזה

New member
ברוכה הבאה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

נו גם את מניחה אוטומטית כל אחד שמצטרף לפה כבן?!

EndlessRoad

New member
ברוך הבא!!!

תשאר, ככווולללםםם ממש נחמדים פה! בכל מקרה, אני גם אמליץ על כמה שירים. (האמת כתבתי אתמול הודעה עם ממללאא שירים אבל המחשב נתקע והכל נמחק). Tie the animal בוקר טוב במוקדם או מאוחר מדוע לא באת אתה משהו חייב להשתנות לשקר ולשכוח ועוד רבים וטובים

r e u t 123

New member
התכוונתי..

שזה אינסטינקט לכתוב ברוכה הבאה ולא ברוך הבא.. לא אינסטינקט שלחשוב שאייל זה שם של בת..

נ ע ם 7

New member
היי אייל ..

ברוך הבא ... והשירים הממולצים הם : מודדת אני אשתנה כמה נדבר נועה (של אסקוט) קולה וברה תתחיל מאפס הכול עצור ראשון שבת ובעצםםם כולם ..

שלום שלום...

קצת באיחור אבל בכל זאת... ברוך הבא!!! אני רואה שאני כבר לא צריכה לכתוב לך שירים ממולצים... כולן כבר עשו את העבודה בשבילי...חחחח... סתםםםם בכל מקרה... תבוא לבקר לעיתים קרובות! זה פורום ממש ממש מדהים, תמיד כייף פה ואנחנו לא נושכות...אל תדאג...חחח אגב, אני גל בת 15 וחצי מת"א תהנה!!! יומטוב!

למעלה