שלום..

• פותח הנושא hgal
  • פורסם בתאריך

hgal

New member
שלום..

אני תלמיד שמנית, כתבתי את קרות חיי, ואני לא חושב שהם מושכים+ אני חושב שמעלות שלי לא נמצאות בתוך הקרות חיים האלו.. איך אפשר לשפר את הקרות חיים כדי שיציגו את הדברים הטובים שיש לי להציע? תודה.. נ.ב. צירפתי את הקובץ בלי הפרטים המזהים

stkachov

New member
מה בדיוק

הדברים הטובים שיש לך להציע? ולאיזו מטרה אתה כותב את הקורות חיים? בעקרון חייך מאוד קצרים עד עכשיו, אז אין לך בנתיים במה להפאר. חכה, גם זה יבוא עם הזמן

עדיף שלא תגיש קורות חיים..

עם איך שהם נראים עכשיו... זה כמו להגיד שאין לך שום כשרונות ואף יכולת... אם אין לך נסיון עבודה - תכתוב מה שאתה יכול! תכתוב כמה קיבלת בבגרויות, תכתוב על כל תעודת הוקרה שקיבלת בחיים, על מועצת התלמידים שהשתתפת בה בכיתה ח', על תחרות הקיאקים שבה זכית, דברים שאתה לומד בזמנך הפנוי.. כל דבר שיכול לעזור לך להתקבל לעבודה ולהראות כמו בן אדם רציני, כריזמטי ומשקיע בפני מי שקורא את זה. ובכלל, למה אתה כותב קורות חיים בתיכון? אתה מתכנן להתקבל לאיזו חברת הייטק בקרוב? רוב העבודות ה"זמניות" לא צריכות קורות חיים. צירפתי לך את הקורות חיים שלי (בלי פרטים מזהים). שתבין, אני סיימתי תיכון, וסיימתי צבא וזהו. עדיין לא עבדתי באזרחות בשום מקום.. ותסתכל על ההבדל בין הקורות חיים שלי לשלך... (וגם שלי לא כזו משהו, הייתי יכול להוסיף שם עוד דברים). ושיהיה בהצלחה!

קורות חיים

השאלה המרכזית היא למי מוגשים קורות החיים ולאיזו מטרה. לגבי תעסוקה- מעסיקים יעיפו מיד לסל קורות חיים שבהם יש פרוט קשקשת מסוג תחרות הקיאקים שהוצעה לך פה. תוכל להוסיף נקודות כמו פעילות התנדבותית אם היתה, כישורים ומאפיינים בולטים לטובה, מטרה תעסוקתית.

Shimiz

New member
חבוב סתם עצה ידידותית

בקורות חיים שלך תחליף את "ציודי" בציוד (ציוד זה שם עצם קיבוצי) סתם משהו שמציק לי (ושלא נראה טוב בקורות חיים), במיוחד עם כל האנשים שאומרים ציודים בצבא...

hgal

New member
הקרות חיים מיועדים לצבא..

או ליתר דיוק למודעין.. כך שאם יש למישהו להוסיף עוד משהו הוא מוזמן.. תודה רבה מראש...
ועוד שאלה, כדאי לי לצף המלצות ממורים לדוגמה?

לצבא? ../images/Emo13.gif

חח ממתי שולחים קורות חיים לצבא? בכל מקרה אתה לא כתבת שם שום דבר שייחד אותך משאר האנשים.. זה תלוי לאיזו יחידה במודיעין אתה רוצה להתקבל.. יש יחידות שצריכות ידע בערבית (הרוב האמת היא), ויש כאלה שיש מתעניינות ברקע שלך במחשבים, או כל נושא אחר..

sacrament

New member
תסתכל כאן

לקחתי את הקורות חיים שלך ושיפצתי קצת תמלא שם מה שחסר, מה שלא רלוונטי תמחק נכון שזה נראה הרבה יותר טוב עכשיו? גם אם לא עשית כלום בחיים שלך- זה הרבה יותר מכובד, וזה עושה רושם טוב אפילו אם לא רשום שום דבר ממשי מה שכן, אם זה לצבא, אז רצוי שתכתוב בצמוד לקורות חיים מכתב קצר בו אתה מבקש להתקבל לתפקיד המסויים. פה כן תוכל לפרט שאתה אדם אמין, שיש לך את התכונות הנדרשות, שתמיד חלמת להיות בזה וכו'.

ועל זה הוסף

פסקה קצרה על המניעים לשרת במודיעין ותרומתך האפשרית. בהצלחה!

למעלה