שלום.

שלום.

עכשיו ראיתי בערוץ ההיסטוריה תוכנית שמספרת על אלימות כלפי הומוסקסואלים באמריקה, ופשוט הזדעזעתי על מה שסופר שם. על רציחות מזוויעות (במיוחד סיפורו של מתיו שפרד). לא האמנתי שיש אנשים כל כך אכזריים, ואני עדיין לא מאמינה שיש רשתות טלוויזיה המאפשרות להעלות תוכניות הטפה נגד הומוסקסואליות. במהלך התוכנית שראיתי, ציין הקריין אתר אינטרנט ששמו god hates fags, נכנסתי אליו ופשוט נגעלתי מכל מה שרשום שם. לא ידעתי שהחברה שאנו חיים בה כל כך גזענית ולא מפותחת חברתית. ובקשר אליי. אני מאי , בת 15 ולא קשורה לפורום ,אך הייתי חייבת לרשום את ההודעה הזאת...

ciccio

New member
זה חבל מאוד

וזה מצער לראות את זה, לא בגלל שאני הומו אלא בכלל כבן אדם לראות שנאה עיוורת כזו לאדם אחר. אם תדפדפי לאחור תראי שזה לא דבר שחלף זמנו, אלונה חברה יקרה ויראת שמיים הספיקה גם פה לשלוח אותנו לגיהנום.

Torskin

New member
of course

However not to that extent. I believe that in Europe at least we try to keep this more under control, whereas the government in the US that has a rather homophobic track record will do everything within their power to make life more difficult for gay people.

ro99

New member
יש אתרים הרבה יותר מסוכנים

בעת מחקר למאמר שאני כותבת עליתי בעקבות חיפוש ב-Google Scholar על האתר המזעזע הזה God Hates Fags. כבר שמעתי עליו לפני זה, אבל ממש נדהמתי שמנוע חיפוש אקדמאי בלבדי מעלה אתר שלא מתיימר אפילו להיות אקדמאי. התלוננתי ל-Google והם שלחו לי מין תירוץ עלוב שהם לא יכולים לפקח על מה שמנועי החיפוש מעלים. לא השתכנעתי אבל אחזור אליהם בקרוב כשיהיה לי יותר זמן. מה שכן רציתי לאמר זה שיש אתרים אחרים שכן מתיימרים להיות אקדמאיים (אפילו שהם לא) ובמסווה של respectability אומרים את אותם הדברים. אלו האתרים המסוכנים, כי אנשים ישר רואים על GHF שזה אתר של פסיכופטים, אבל כשהם קוראים דברים פסבדו-מדעיים הם נוטים להאמין להם. את אולי עוד קטנה, אז עוד תלמדי שבאמריקה לא חסרים פסיכופטים... ורק רציתי להגיד עוד שהצצתי בכרטיס שלך ואני לא מבינה איך יש לך בכלל זמן לנשום עם כל תחומי העניין שלך!
אבל מה, יש לך טעם לגמרי לא רע במוזיקה...

Torskin

New member
Indeed

She doesn't need to look any further than under her own nose. I read a distressing news flash on Maariv NRG this evening concerning the International Pride Parade that's supposed to take place this coming August in Jerusalem. It says that religious leaders in the capital have written to the Vatican to get them to intervene and stop the parade from going on. That's just the usual crap we have come to expect. However, whats more distressing, is the quote from Itamar Ben-Gvir, supposedly the far rights' spokes person, saying that "הפעם הולך להיות סיפור אחר לגמרי מהמצעדים האחרים שהיו. הפעם אנו הולכים לנקוט באמצעים הרבה יותר חריפים מזריקת הביצים בשנה שעברה". Vile. Vile vile vile vile people.

ronnl

New member
מאי

קודם כל תודה על ההודעה הזו.... זה דווקא מאוד מעודד לראות הודעה מנערה כמוך אבל יש לצערי שנאה ואפילו אלימות בהרבה מקומות בעולם. אולי כאן באירופה המצב סביר יותר אבל השנאה עדיין קיימת בכל מקום אני מקווה שכל זה יחלוף ביום מן הימים אבל זה יקח זמן לצערי הרבה זמן

ronnl

New member
מאי

קודם כל תודה על ההודעה הזו.... זה דווקא מאוד מעודד לראות הודעה מנערה כמוך אבל יש לצערי שנאה ואפילו אלימות בהרבה מקומות בעולם. אולי כאן באירופה המצב סביר יותר אבל השנאה עדיין קיימת בכל מקום אני מקווה שכל זה יחלוף ביום מן הימים אבל זה יקח זמן לצערי הרבה זמן

odedee

New member
כן, זה מזעזע.

יש בעולם אנשים אכזריים, אנשים חרא, שמוחם המעוות גורם להם לאלימות. זה יכול להיות מופנה נגד כל מי שלא מוצא חן בעיניהם - הומואים, כושים, יהודים, נשים. וזה מגיע עד רצח אכזרי. וזה לא רק באמריקה... זוכרת את החוזר בתשובה מת"א שהעלה באש דירה שגרו בה זונות, וחמש מהן נשרפו חיות? אני באופן כללי חושב ששנאה היא רגש הרסני שצריך לנסות להמנע ממנו, אבל פשעי השנאה האלה הם במיוחד גרועים, כי למעשה אין להם סיבה. מילא לשנוא מישהו שעשה לך רע, אבל לשנוא מישהו שסתם ראית ברחוב? יש כנראה בכל אחד מאיתנו צד אלים. אבל לדעתי אי אפשר לפטור את הפשעים האלה באמירה שהאנשים האלה חולים או דפוקים, אני חושב שראוי לקחת צעד אחורה ולהבין שהאלימות הזו היא לא רק בעיה של מספר אנשים אלא תוצאה של סביבה שהולידה אותה ובעקיפין עודדה אותה ונתנה לה לגיטימציה. למרבה הצער, הקבוצות השמרניות שמלבות את השנאה לא מבינות (אני רוצה להאמין) שהמעשים שלהן גורמים לאלימות. מעודד אותי לדעת שתוכניות תעודיות כאלה משודרות בטלוויזיה, אולי זה קצת יפחית את הבעיה. אבל הייתי רוצה לראות אותן בערוצים הראשיים, לא במקום יחסית נידח כמו ערוץ ההסטוריה.

צודק

גם אני הייתי רוצה שהתוכניות יהיו בערוצים הראשיים, אבל מה אתה יכול לצפות מערוץ שתיים שפסל פרסומת שבה מראים שני גברים מתנשקים,אבל פרסומות עם מסרים אלימים וכאלה שבאמת צריך לפסול מריצים חופשי...

Joni M

New member
חופש הדיבור ../images/Emo15.gif

לאמריקה יש בעיה מאוד קשה (יש לה הרבה,זאת אחת מהן), והיא נקראת "חופש הדיבור". בדיוק כמו דת שמפורשת לפי נוחות ובשביל אנשים מסוימים מצדיקה רצח, "חופש הדיבור" מאפשר לכל אחד להגיד מה שהוא רוצה, על מה שהוא רוצה, לטוב ולרע. אני מכיר הרבה הומואים מבוגרים בניו יורק, וכשהם מספרים לי שבשנות השישים היה לגיטימי להרוג הומואים ברחובות ניו יורק (זכות שאזרחים ושוטרים ניצלו בנדיבות), אני מבין כמה התקדמנו. אני גר בגריניץ' ווילג', ואם מישהו פה ינסה לפגוע בהומו ברחוב, הוא זה שיהרג
. בסופו של דבר חינוך זה מה שישנה הרבה מהיחס, אבל בורות תמיד תהיה איפושהו, ובורות מולידה שנאה.

ro99

New member
ממליצה מאוד על ספר

The Gay Metropolis 1940-1966 Charles Kaiser הסטוריה של חיים גאים באמריקה. הרבה על ניו-יורק כמובן. מאוד מרתק.

Hubert Hubert

New member
חופש הדיבור זה בעיה?

כמו לכל דבר, גם לחופש הדיבור יש את החסרונות שלו, אבל יש לי הרגשה שהרבה יותר הומואים (או כל אדם "שונה" אחר לצורך העניין) היו נרצחים בלעדיו.

Hubert Hubert

New member
חופש הדיבור זה בעיה?

כמו לכל דבר, גם לחופש הדיבור יש את החסרונות שלו, אבל יש לי הרגשה שהרבה יותר הומואים (או כל אדם "שונה" אחר לצורך העניין) היו נרצחים בלעדיו.

ronnl

New member
מגיע למי ומה בדיוק?

ותחשוב טוב טוב לפני שאתה עונה לי בכלל!

למעלה