שלום!!!!!!!

M a r k M

New member
שלום!!!!!!!

שלום לכל מעריצי הסידרה הכי טובה בעולם.... אני מאוד שמח להיצטרף לפורום סטרגייט,ודבר ראשון הייתי רוצה לברך את כולנו על המשך הסידרה בערוץ הראשון (מי היה מאמין עליהם? אולי מעכשיו תהיה סיבה לשלם את האגרה...),ולהודות לכל מי שהייתה לו יד ביוזמה המבורכת של החתמת עצומה ופנייה לערוץ הראשון. הסיבה לכך שלא השתתפתי בפורום עד עכשיו היא שעד לא מזמן לא היה לי איך (קניתי מחשב רק לפני חודש),אבל מעריץ של סטרגייט הפכתי להיות מהפרק הראשון ששידרו בערוץ1 ומאז לא פיספסתי אף פרק... אפילו כשהייתי סוגר חודש בצבא,דבר ראשון שהייתי עושה כשנכנסתי הבייתה זה להכניס את הפרקים שפיספסתי לווידאו... עד היום ראיתי את כל הפרקים של הסידרה (עד פרקים 816-SG1,ו16 בATL) אז אני חושב כי תראו אותי כאן עוד הרבה...אגב החל מהעונה התשיעית תהיה SG1 הסידרה הכי ארוכה בתולדות הז'אנר של המדע הבידיוני (ביחד עם X-FILES שלה היו תשע עונות בסה"כ) ושתי המלצות עבורכם: 1-המקום הכי טוב להתעדכן על הסידרה: http://www.gateworld.net יש להם צוות תחקירנים שלא היה מבייש את אילנה דיין.הם מראיינים את כל מי שמשתתף בשתי הסדרות-את כל השחקנים,את המפיקים ואת הכותבים כדי לדלות מהם מידע על פרקים שלא שודרו ועל פי מידע זה הם כותבים את עלילות הפרקים למעריצים(ויש שם מידע על הפרקים של העונה התשיעית!). 2-הסידרה Battlestar Galactica 2003 : סדרת מדע בידיוני חדשה אשר תפסה מעריצים בקצב יותר מסחרר מאשר סטרגייט בזמנו... אני בעצמי הפכתי להיות מעריץ שלה (כמובן שאני נאמן לסטרגייט ועדיין חושב שהיא הכי טובה). יש לסדרה הזאת 14 פרקים בסה"כ וכבר היא הסירה את סטרגייט ברייטינג של הערוצים SkyOne ו- SiFi מהמקום הראשון אחרי 7 שנים רצופות!!! אני חושב שכל מי שמכור לסטרגייט יתמכר גם לסידרה הזאת. (אפשר להוריד אותה ב the-realworld.de )

Echelon

New member
שלום ועוד

קודם כל, למרות שזה היה מוזכר רק בסוגריים, אסור לדבר על הורדות, לתשומת ליבך. דבר שני, ברוך הבא, ונחמד לראות שיש עוד חבר קהילה שסוגד לסדרה הזו D: . את ההמלצות שלך אני מכיר כבר, אבל עוד לא יצא לי לראות גלקטיקה. על מה זה בכלל? בכל אופן, ברוך הבא, תהנה וכו'.

M a r k M

New member
Battlestar

תודה!! הסידרה בכלליות היא על שארית הגזע האנושי הנמלט מגזע אחר אשר אותו יצרו בעצמם. גזע זה קרוי Cylons והם מתעלים על יוצריהם,הגזע האנושי... ואת ההמשך עדיף שתראה לבד (אני לא רוצה לספיילר יותר מידי)... סדרה זאת היא כמעיין "המשך מחודש" לסידרה ששודרה בשנת 78 והייתה לה הצלחה לא רעה. חוץ מתקציב גבוה,שחקנים איכותיים ואפקטים שלא היו מביישים הקרנה בקולנוע (שני הפרקים הראשונים שודרו לאחרונה ב HotAction), יש לסידרה גם כותבים מעולים ועל כך עלילה מצויינת שכוללת אקשן,פילוסופיה,הומור וכל הטוויסטים הדרושים לעלילה מנצחת... אני חוזר וממליץ בחום

Raist

New member
זה לא ממש המשך

אלא עשייה מחדש של אותה הסדרה משנות ה-70 וגם אני חושב שזאת אחלה סדרה (ברמת סטארגייט)

M a r k M

New member
../images/Emo58.gif זה כאילו המשך ../images/Emo58.gif

כי בסדרה המקורית ה-cylons היו סתם רובוטים ובסופה בני האנוש הביסו אותם... בגירסת 2003 הם חוזרים לנקום אחרי שעברו "אבולוציה"-עכשיו הם עם רגשות מחשבות וכו'. אבל את גרסת 2003 אפשר לראות מבלי לדעת או להכיר את המקורית (אני למשל לא ראיתי אף פרק מגירסת 78).

subatoi

New member
ברוך הבא!

1. גם אנחנו מכירים את גייטוורלד.
2. תדאג לשים סמל של ספוילר (כזה:
) כשאתה מדבר על משהו שלא שודר בארץ עדיין, כדי לא להרוס לאלה שלא ראו עדיין. 3. מעניין אותי, אם קנית מחשב רק לפני חודש, מאיפה שמעת על הפורום הזה? סתם מסקרן לדעת איך אנשים מגלים אותנו.

M a r k M

New member
"גילוי הפורום"

שוב תודה... וסתם שאלה טירונית- איפה אני קורא את חוקיי הפורום??? (כי הבנתי שבהודעה הראשונה עשיתי טעות...) ולגביי גילוי הפורום... שלחתי הודעה ובה שאלה לגביי סטרגייט ממישהו שהורדתי ממנו את הפרקים שלא שודרו בארץ...הוא ענה לי והפנה אותי לכאן... אגב כל מי שאני מכיר יצא לו לראות פעם או פעמיים את אחד הפרקים בערוץ הראשון וכולם התרשמו לטובה והסיבה לכך שאין בארץ יותר מעריצים לסידרה היא הערוץ הראשון- שידור בשעות לא נוחות,חוסר פירסום לסידרה כמו שעושים שאר הערוצים,חוסר רציפות בהקרנת הסדרה וכו'. אבל יאמר לטובתם זה שלפחות הם החליטו להמשיך בהקרנת הסידרה

kinspirit

New member
ברוכים המצטרפים ../images/Emo42.gif

בנוגע לחוקי הפורום - כרגע לא רשום דבר בנוגע להורדות, אך העניין יתוקן. תודה על הרעיון
על כתיבת ספויילרים רשום גם בעמוד הראשי של הפורום (בחלון שההודעות רצות בו לכיוון מעלה) וגם בעמוד הפורום עצמו, למעלה, באדום גדול ובולט

sphinxy

New member
החדשים לא רואים את העמוד הראשי

יש שוב הפנייה לפורום מהעמוד הראשי של תפוז (תחת מומלצים בפורומים: האם יש תמורה בעד האגרה? מסתבר שכן!). לחיצה על הקטע מביאה ישירות לתוך הפורום. כך שסביר שרוב החדשים מגיעים ישירות לפורום, מבלי לראות את עמוד הפתיחה.

למעלה