שלום!!

סתמכלום

New member
שלום!!

אני מחפש ספר על תרמילאות ועצות לתרמילאים באופן כללי, כיוון שזו מתנה למישהו אני לא מחפש לאזור ספצפי אלה באופן כללי על תרמילאות... תודה מראש

natyh

New member
חזרה מטואיצי

יוסי גינסברג . גבי בבלי ללא גבולות . מסע האפנוע של ארנסטו ואלברטו : ארנסטו צה גווארה דה לה סירנה ואלברטו גרנדו . מכאן ישאבו המון מידע ועיצות .

sela v

New member
בעברית או אנגלית?

וספר/י לנו עוד קצת על זה שאמור/ה לקבל את המתנה.

סתמכלום

New member
תודה רבה על התגובות!!

לא משנה אם זה בעברית או אנגלית... את חזרה מטאואיצ'י יש לו כבר את השאר אני אקנה אם למישהו יש עוד עצות אני אשמח... אוקיי הבנאדם בדיוק השתחרר מהצבא לפניי חודש ועבר התרמילאות שלו מוגבל עד לא קיים והוא רוצה להבין את הנושא יותר טוב לפניי שהוא בוחר אזור ומסלול וכאלה...

sela v

New member
ספר שמסביר על ציוד

לטיולים באנגלית. ויש עוד הרבה ספרים, השאלה אם את רוצה לקנות ספר לטיול שהוא מתכנן או ספר קריאה על מישהו שטייל...

סתמכלום

New member
אוקיי דבר ראשון

אני בן
דבר שני אני רוצה לקנות לו ספר על טיולים באופן כללי בכדיי שהוא יוכל לתכנן את הטיול שלו ביעילות.

shaishoo

New member
איפה הברנש הולך לשוטט ?

תלוי גם האזור שבו הוא מתכנן לטייל, הוא בטח כבר החליט מה הכוון שלו דרום אמריקה או המזרח או אוסטרליה או ארה"ב או אירופה או אפריקה.. אם תאמר לנו את האזור נוכל להמליץ אולי יותר לכיוון למשל לאפריקה הייתי ממליץ על "לובנגולו מלך זולו" לדרום אמריקה יש את מוצילר 2000 שהוא קליל ונחמד או צבע בכחול וזרוק לים...

סתמכלום

New member
אני מחפש באופן כללי

דבר ראשון אני מצטער על ההתקרצצות
אני רוצה לתת לו ספר שיסביר באופן כללי על אורך החיים וההתארגנות לטיול אם אתם מכירים משהו בסגנון אני אשמח... אני לא חושב שהוא החליט עדיין אבל לפי הלך החשיבה לפי דעתי הוא יילך על המזרח....

למעלה