1.מפסיקים לדבר ואז לא מגמגמים 2.אם תעבור לגור במקום שאף אחד לא מכיר אותך,תשנה את כל הרגלי חייך ובעצם תהפוך לאדם אחר רוב הסכויים שתפסיק לגמגם(ראה מקרה דמוסטנס מהמתולוגיה היונית). 3.במקום לדבר תשיר את מה שאתה רוצה להגיד 4.תתחיל לגמגם בכוונה גימגום כבד מאד.במוקדם או במאוחר מישהו יצחק עליך ואז תתפוס אותו תרביץ לו מכות רצח(אתה גורילה אין לך בעיה)תשלח אותו לחדר מיון ואז רוב הסכויים שתפסיק לגמגם(לרוני1 זה עזר) למישהו יש עוד רעיונות לגורילה הרעה שלנו
מגמגם.ראיתי כבר הודעות שלו בעבר.כיוון שלא ניסה ללעוג אלא רק שאל שאלה סתמית בחרתי לענות בהומור ולא למחוק. אנשים מגמגמים כותבים את השאלות שלהם יותר בפרוט.וזה גם מה שחיבים כדי שאפשר יהיה להתיחס לשאלתם
ולרוחבו... תרשה לי להמליץ לך - לא לנסות להפסיק לגמגם - ואז בעצם תפסיק מבלי לשים לב. ככל שתתעסק בזה יותר - כך תגמגם יותר !!! תתעלם מזה. אני מקווה שאתה מאמין לי - חבל שתחקור סתם את כל התהליך שאני עשיתי. סהר.
במידה ואולי אכן ההודעה היא אמיתית. עקרונית, גמגום זה דבר בלתי נשלט, אי אפשר לקחת לו תרופות ובטח שלא ללחוץ על מתג הכיבוי. אחרת, לא היה פה את הפורום. אם הגמגום קל, אצטרף לעצה ותתעלם. תבקש מהסביבה הקרובה להתעלם גם היא, ועד מהרה.. לא תזכור שבכלל גמגמת (אוליייי!) אם זה לא משהו מאוד קל, אני מציע לפנות לקלינאי/ת תקשורת בנושא.... אם לא זה ולא זה.. WELCOME TO THE CLUB!!! (אוי זה נשמע נורא )
זה כמו להגיד שאם אתה חולה תתעלם מזה ואל תלך לרופא...בשביל מה קלינאי התקשורת שם אם לא לעזור לך..? (אולי אם "תתעסק בזה" דווקא תשפר את הדיבור..?) -נא לא לקחת את התשובה באופן אישי...ונא לא לנדות אותי מהפורום..
לעצמו "מחר יכאב לי הראש" - אז באמת למחרת יכאב לו הראש. אבל אם פתאום למחרת יצוץ לו משהו חשוב והוא יהיה עסוק בו, אז הוא ישכח בכלל מהכאב ראש שחשב שיהיה לו ואז לא יהיה לו כאב ראש למחרת. סהר.
כמו שאני זוכרת את עצמי,כול הזמן היתי נעלבת מהעקיצות של הסביבה.היו אומרים,שאני שמנה,שאני יהודית[יחידה בגן ויחידה בכיתה].הרגשתי כזאת קטנה מול העולם האכזר וטיפש [אולי אני היתי טיפשה,ששמתי לב לכול הדברים האלו].כשהתבגרתי,אז הבנתי-אני נתתי להם סיבה להתיחס עלי ככה.מישלא מעריך את עצמו,מפסיד ובגדול.החיים מתגלגלים סביבך ואתה רק צופה
,אתה מתבייש להזיז את כולם ולהגיד-תשמעו חבר'ה,אני גם בן אדם,לי גם יש מה להגיד ולתרום.