שלום :)

v i o L e T

New member
שלום :)

ראיתי את הפורום שלכם.. ורציתי לשאול אם אתם מתעסקים גם בקשר עם העולם הבא , סיאנס וכאלו.. אם אתם חושבים שיש עולם הבא.. ואם זה אמיתי?

היי ויולט../images/Emo140.gif ברוכה הבאה../images/Emo45.gif

אני חושבת שאני מעדיפה קשר עם העולם הזה, משום שעדיין אינני יודעת אותו על מה שהוא מכיל, אז למה ללכת לעולם נוסף
ובקשר לסיאנס, ממש, אבל ממש לא בעד
דווקא מאד מתנגדת.

v i o L e T

New member
היי :)

אממ אני לא רוצה ללכת לעולם אחר.. אבל מענין אותי לדעת אם יש עולם הבא ואם באמת מדיום יכולה לתקשר עם המתים.. ומה קורה אחרי המוות? לאן הנשמה הולכת? יש הרבה דברים שגורמים לי להאמין שיש עולם אחרי המוות.. אבל יש גם דברים שלא.. שמעו יש את התכנית הזאת בערוץ 10 "העולם שמעבר" .. בהתחלה שראיתי את זה ממש האמנתי.. אבל אחרי שראיתי בערוץ star world איך באמת עושים את זה והבנתי שזה סתם שקר ועבודה בעיניים ופשוט עצוב איך שהאיש הזה ככה מתעלל באנשים מסכנים שבסך הכל רצו לדבר עם אחים/הורים / חברים שמתו אז מה אתם חושבים?

v i o L e T

New member
ועוד משהו..

אתמול פרסמו בעיתון ידיעות אחרונות כתבה על נערה שכביכול התעלפה ונזכרה בכל גילגולי הנשמות שלה והיא סיפרה לאנשים סיפורים על איך שהיא הייתה בגלגולים אחרים.. ולקחו אותה לפסיכיאטר והכל אבל.. בכל זאת כשבקשו ממנה לתרגם מכל מיני מאמרים בשפות שונות היא ידעה לתרגם אותם כי היא זכרה את זה מהגלגולים הקודמים שלה... הזוי לגמרי מה אתם אומרים??

pocahontas2

New member
בקשר לסיאנסים...

מעולם לא ניסיתי, אבל שמעתי סיפורי זוועה על רוחות שנשארו להתארח
יש ספר בשם "מסע הנשמות" שאותו אני קוראת עכשיו שמדבר על מה שקורה לנשמה לאחר המוות הפיסי. מאוד מעניין, במיוחד לאור העובדה שהמחבר ד"ר מייקל ניוטון הוא פסיכולוג ולא מיסטיקן בבסיסו. וישנם עוד ספרים בנושא, שווה לבדוק. אני באופן אישי חושבת שהספק של אנשים רבים נובע מפחד מהלא מוכר, ממה שעלולים לגלות, אבל אם לא נגלה דברים חדשים איך נתפתח?

v i o L e T

New member
ואי הספר הזה נשמע מענין

מה הפסיכולוג הזה אומר על מה שקורה לרוח? ממש מעניין אותי לדעת

אהלנים ויולט../images/Emo140.gif

אכן הספר "מסע הנשמות" נותן לנו תיאור מפורט של מה שקורה אחרי המוות והוא מומלץ בחום לקריאה, גם כסיפור בעיקר כאשר כמו שאמרו פה לפני, הוא נכתב ע"י פסיכולוג ולא מיסטיקן.
את לא מצפה שנסכם 400 עמודים בהודעה אחת בפורום, נכון
ספרים נוספים שאני יכולה להמליץ לך עליהם
ספר החיים והמתים הטיבטי
שורשים ושיעורים בזמן - ד"ר בריאן וייס
רק האהבה היא ממשית - ד"' בריאן וייס ועוד רבים נוספים. מעבר לכך, אני מצרפת לך קישור לדיון בנושא המוות שנערך לא מזמן פה בבית.

היי violet',גם אני מתחבטת בשאלות

כאלו וגם אני ראיתי מספר פעמים את התוכנית בערוץ 10 ,אבל לא האמנתי כי זה נראה לי הזויי, והנה סיפרת שהייתה תוכנית על איך עושים זאת ומסתבר שהכל ,איך לומר בשפה עדינה "חרטה"
,אז כנראה שבאמת לא ניתן לתקשר עם המתים.ואם כן אז אולי מישהו ירים את הכפפה ויספר לנו. מה שבטוח זה שכנראה מאוד טוב בעולם הבא כי אף אחד עוד לא חזר

v i o L e T

New member
טוב בואי אני אגיד לך משהו בקשר לתקש

ור עם המתים.. יש לי.. טוב לפחות הייתה לי חברה טובה שנפתרה.. והרבה אני וחברות שלי חולמות עליה.. וכנראה שזאת דרך של מתים לתקשר איתנו.. בחלומות ועוד משהו.. אתם לא חייבים להאמין לי , אבל לא הייתי משקרת בקשר לדבר כזה.. אז הלכתי ברחוב ואמרתי לחברה שלי שאם היא פה אז שתשלח לי סימן ואז בדיוק כשאמרתי את זה היה אזעקה של מכונית... וגם קרה משהו דומה לחברה שלי אז יכול להיות שדווקא כן אפשר לתקשר איתם למרות שאי אפשר לדעת אם זה אמיתי... ואם זה מעניין אותך אז ככה הוא עושה את זה (ב"העולם שמעבר") טוב אז לפני התכנית יש אנשים שמתחקרים את הקהל וכותבים את הסיפורים שלהם על כרטיסים בצבעים.. והאיש הזה משנן את הסיפורים.. ונניח שהיה כרטיס צהוב הוא מחפש כיסא עם מדבקה צהובה ואז מתחיל לספר את הסיפור שהוא שינן אז זה סתם בולשיט! .. וזה גם כל כך עצוב כי אנשים שם מתחילים לבכות והם לא יודעים שעובדים עליהם

boyinlove

New member
הקטע עם הכרטיסיות - פשוט שקר

לא היה ולא נברא. סתם מן שמועה מרושעת שהפיצו ספקנים, שאין לה שום אחיזה במציאות. אני יכול להביא לך הרבה מאד עדויות (אמינות) של אנשים שבאו לתוכנית, לא הוציאו מילה מהפה לפני הצילומים, לא ראו שום כרטיסיות מהסוג הזה, ועדיין ג'ון אדוארד אמר להם דברים שהוא לא היה יכול לדעת. חוץ מזה, את באמת חושבת שאנשים עד כדי כך טפשים ותמימים? שהם מספרים לכל מיני אנשים מאחורי הקלעים פרטים ספציפיים מאד מהחיים שלהם (לפעמים ברמה של איזו בדיחה שרצה במשפחה או אירוע שקרה להם בילדות), שומעים את הפרטים האלה בדיוק מהמדיום אחרי חצי שעה ולא חושדים בכלום? נו באמת.

boyinlove

New member
ועוד הסבר לחוסר ההיגיון שבהאשמה הזו

לעתים לא רחוקות קורה שג'ון אדוארד מספר למישהו מהקהל על משהו ספציפי מאד שהוא מקבל בקשר לאיש המנוח, אבל האדם מהקהל לא מצליח להיזכר בשום דבר בהתחלה. רק אחרי כן הוא נזכר, מבין במה מדובר ומדבר על כך. נגיד, ג'ון מתקשר עם הסבתא של האיש, והיא מעבירה לו תמונה של מאפייה. בהתחלה האיש לא מבין על מה ג'ון מדבר וזה לא מזכיר לו שום דבר, אבל רק אחר כך הוא נזכר שהסבתא עבדה במאפייה בחייה. אם באמת ג'ון היה מתבסס על פרטים שאנשים סיפרו מאחורי הקלעים, נראה לך שיכולה להיות אפשרות שהאנשים שוכחים פתאום תוך זמן כל כך קצר את הפרטים האלה שהם בדיוק סיפרו למישהו מאחורי הקלעים? בקיצור, יש כל כך הרבה סיבות לאי הנכונות של התיאוריה הזאת, שפשוט חבל לפסול את כל העסק בגלל זה. יש עוד מידע בהודעה שלי למטה.

בעניין זה היום ראיתי את התוכנית וכל

הזמן חיפשתי את המדבקות אבל לא מצאתי
.כל מה שקורה שם מאוד מעניין וגם אני מאוד סקרנית לבדוק דברים עם מתקשר אבל פוחדת שאפול על איזה שרלטן, לכן עדיין בשלב של המתנה למתקשר המתאים

boyinlove

New member
ג'ון אדוארד אותנטי לחלוטין

אל תאמיני כל כך מהר ל"תחקירים" קונספירטיביים של אובר-ספקנים... והנה שני מאמרים שיענו לכל טענות התוכנית הזאת, ויסבירו לך בדיוק מדוע הספקנים טועים בתיאוריות המגוונות שלהם לגבי ג'ון אדוארד: http://michaelprescott.freeservers.com/somethoughts.htm http://michaelprescott.freeservers.com/morethoughts.htm בנוסף לכך, יש בערוץ קארמה בכבלים תוכנית דומה עם מדיום אנגלי בשם קולין פריי, שהוא מדויק ומשכנע בהרבה (עבור מי שצריך שכנוע כמובן) מג'ון אדוארד. הוא מעביר לקהל אך ורק מסרים ספציפיים, כמעט תמיד מבלי לזרוק מידע כללי לאוויר האולפן. הקרובים המנוחים מעבירים דרכו זכרונות מדויקים מחייהם ומסרים מרגשים מאד, והתוכנית פשוט נהדרת. כמובן שתמיד מישהו יכול להמשיך לטעון שהוא רמאי, ושמדובר באיזושהי קונספירציה כלל-עולמית עם מאות מעורבים, שמשום מה אף אחד מהם לא חשף עד עכשיו בפני הציבור את ה"בלוף"... הטענות של הספקנים מגיעות לרמה עד כדי כך מגוחכת לפעמים.

למעלה