שלום

שלום

קראתי כאן כל מה שכתבתם ואתם אומרים שאתם יותר טובים ממכבי אגב אני לא אוהדת מכבי אבל מאד אוהבת אותם בארופה כמו שאני אוהבת את ירושליים אבל אים אתם יותר טובים ממכבי אז יש שיויון בליגה אז למה אתם בוכים שמכבי הכי טובה הרי כולכם משויצים לי פה?

איך שאת מדברת בלי קשר!!

מי אמר שאנחנו יותר טובים? אמרנו שהישראלים שלנו יותר טובים מהישראלים של מכבי פלוס קימני. מי דיבר על שארס פארקר וכו? את כנראה לא מבינה כדור סל אם הלפרין גרין באסטון זה מכבי אז להתראות משועממת!

מישהו כתב בפורום

בפרוש ששמעון מיזרחי שלח אותי להגיד שמכבי הכי טובים משמע שזה לא כך אני טועה? וב אני מבקשת מימך לדבר בכבוד כי לא עשיתי לך שום דבר רע רוצה לנהל דיון בקשה שיהיה תרבותי אים לא אז באמת עדיף בישבילי שאעוף מיפה כמו שאמרת וחוץ מיזה באסטון לא ישראלי ומי שמוביל את טבלת הקלעים הישראלית זה יותם ולא רביב

את לא יודעת לקרוא??

אמרתי ישראלים פלוס באסטון. ודבר שני אם לימונד היה במכבי ליד שארס ופרקר הוא היה מלך הסלים של היורוליג!

למה אתה חושב?

הרי לימונד לא כזה צלף נוסח שאראס או מרכוס בראון אז איך הוא פיתאום יהיה כזה טוב בעמדה שלו יוצרים מצבים לבד ולא מקבלים כדורים מתחת לסל ושלא תחשוב שאני מבטלת את כישרונו של רביב שבהחלט חשוב אבל בניבחרת הוא השלים את יותם

z dead

New member
מטומטמת...

בעתודה..מי שלקחו את הנבחרת עליהם בשלבי ההכרעה היו לימונד ואליהו הלפרין לא הופיע לא לחצי הגמר ולא לגמר... וגם ברבע הגמר אומנם..הלפרין קלע יותר,וזה רק בגלל שמירה לקויה..תבדקי ותראי שאת כל הנק' שלו ברבע הגמר הוא עשה מהשלוש..זה שיום אחד הולך מהשלוש זה לא משו שאפשר לבנות עליו לאורך זמן,עובדה היא שבחצי הגמר ובגמר הוא לא תרם יותר מ8 נק' בממוצע,אבל לימונד יצר לו את אותן קליעות..ולימונד הוא זה שדחף את הנבחרת ועשה בעצמו ריצות של 8:0 ו9:0 לבד בקטעים שהנבחרת נכנס למשבר קליעות באותו רבע גמר. הלפרין האפס יודע רק לטווח משלוש לחדור הוא לא יודע.. אז את עוד מדברת איתי על יצירת מצבים? תגידי את בכלל ראית את העתודה?! את ראית מי שיחק דקה בממוצע במשחקי הבוגרת ומי עלה בחמישיה?! תביני כדורסל אח"כ תדברי,טיפשה...

חבל על הזמן!!!

היא אוהדת מכבי אז היא חושבת שכל אחד שם הוא ג`ורדון עוד מעט היא תגיד שרגב פאנן יותר טוב מפרינד!

מטומטם

הלפרין לא יודע לחדור במו עניי ראיתי אותו לא אחת במישחקי מכבי חודר ומענין אייך הוא מלך הסלים בליגה ולימונד הרחק מאחור

AGENT SHESH

New member
אני מבקש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif

שמרו על דיון מתורבת או שאיאלץ למחוק את הודעותיכם.

AGENT SHESH

New member
כנראה שלא הייתי ברור מספיק:../images/Emo73.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=1012&art_id=7 עיינו בסעיף 5. אני מבקש - כל מילים כמו מטומטם, מטומטמת, ושאר מילים שלא יעלו את רמת הדיון והפורום במיוחד - יימחקו. מעכשיו אני הולך להקפיד על זה, כי באמת הפורום נראה כמו גן ילדים ככה...

AGENT SHESH

New member
חחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo73.gif

יש אותי בתור... עצמי, ויש אותי בתור מנהל. ובתור מנהל אני צריך למלא חובות מסוימות... זאת אחת מהן...

z dead

New member
חברה של דון שימון?

הסבירו לך כבר איך הלפרין "מלך" הסלים... את ראית אותו בנבחרת העתודה שככה דיברת? כי אם לא התווכחת איתי על זה כנראה שלא ראית..ואת סתם מזיינת בשכל,כי שמעת שהלפרין יהיה כוכב יום אחד.. ראינו מה קרה כשפרקר לא שיחק לידו מול ראשל"צ... אפילו גרשון הגזען אמר שהוא מוכן להפסיד עשרה משחקים רק בשבל לקדם את הלפרין..אם זה לא אומר הכל.. עובדה היא כשהוא היה צריך להסתדר לבד בלי שארס ופרקר אלא בנבחרת ישראל הוא שיחק לא יותר מדקה בכל סוף רבע..

בחורה חדשה מגיעה ובמקום לנהל איתה

דיון מתורבת אתם קוראים לה מטומטמת? קצת כבוד!

שiש

New member
../images/Emo45.gif

ה"מחמאות" שאתם מחלקים פה אחד לשני לא ממש תורמים לדיון או לאווירה. ואחותי, בחייאת עשי טובה, תנסי להשתמש בסימני פיסוק, ההודעות שלך קצת עושות לי בלגאן בעיניים. (לא לכעוס) תודה :)

z dead

New member
מה לעשות?

הבחורה חסרת חיים ובאה לעשות פרובקציות..שתלך לפורום של הקבוצה של הדון. או שלפחות תבין קצת בכדורסל לפני שהיא מדברת..

למעלה