שלום,

assaf747

New member
שלום,

"הזמנתי" מחו"ל את האייפוד (אבא מביא) עכשיו אני העדפתי את ה20 גיגה ודור רביעי.. מול המיני.. נכון שהוא קטן אבל .. 4 מול 20 גיגה זה ממש הבדל... עכשיו... אממ יש לי איזה 1000 שירים במחשב ששוקל איזה 6 גיגה.. אממ אז הם רשומים לפי "שם אמן - שם שיר" אממ אני יוכל להעביר אותם לאייפוד ולראות פשוט רק את האמן ואת השירים שלו.. (במקום ז'אנר.. ואלבום וזה..) אממ והכי חשוב.. לא עשית טעות נכון... (בקשר לאייפוד, בקשר למיני, ובקשר לזה שהוא לא צבעוני...) אממ ומשהו אחרון....... אמרו לי לקנות לו כיסוי.. איזה לקחת .. הכי חשוב לי שיגן מפני פגיעות... וכמה זה באמת עוזר.... תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

GoatGuy

New member
קח את הi-Skin Evo המקורי.

הכי טוב מקורי. ככה האייפוד יהיה מוגן
לא, לא עשית טעות. אייפוד צבעוני זה מיותר, 4 ג'יגה זה לא מספיק -אייפוד דור רביעי עם 20 ג'יגה זה בדיוק מה שכל אחד צריך.... :p חוץ מזה, הוא קטן להפליא גם ככה- המיני פשוט מיניאטורי, אבל גם יש לו מסך יותר קטן ואין לו את הצורה המרובעת-אלגנט שאני אוהב (לא יודע למה, גם כשאני רואה את המיני במציאות הקצוות העגולים שלו נראים לי כמו עבודת מחשב.... בקיצור, עשית אחלה החלטה - אני ממליץ שתקנה גם אוזניות.

assaf747

New member
אחלה....

אממ כמה האייסקין צריך לעלות בחו"ל..? וכמה האייפוד? 300 דולר? עכשיו אבא טס לחו"ל (ופה ההפתעה כשביקשתי את האייפוד..) לתערוכה של אפל...(אני יודע שאתם יודעים.. החברה שמייצרת את האייפוד..) יש מצב שהוא מקבל על זה הנחה שמה ? מישהו יודע לאן הוא הולך בכלל ומה זה?... תודה...

למעלה