שלום

lockodesign

New member
שלום

אני מעוניין במידע לגבי מי ? ואיך? יכול לעזור לי בשיווק של מוצרים שאני מעצב ומיצר לפי הזמנה אישית .

ron ad

New member
אנחנו יכולים לעזור ביחסי ציבור...

שלום, אנשי יחסי ציבור יכולים לסייע לך בעיקר בקבלת חשיפה תקשורתית על-פי אסטרטגיה שמתאימה לך ולמוצריך. אם זה מה שאתה צריך, הגעת למקום הנכון. רון

lockodesign

New member
רון

תודה אבל אני באמת לא יודע מה אני בדיוק צריך . אני יודע שהקו שלי הוא פריטים יחודיים לפי הזמנה ולא יצור סדרתי.

lockodesign

New member
רון

אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגיע לקהל היעד אשר יכול ומעוניין בסוג כזה של פריטים .

ron ad

New member
אוקי, אז...

שלום, יש 2 דרכים: פרסום ויחסי ציבור. פרסום מאוד יקר, ולא תמיד אפקטיבי. לעומתו יחסי ציבור זולים יותר, ממושכים, ויותר אמינים. בתחום שלך, לדעתי, רק יחסי ציבור יכולים לעזור. ע"י יחסי ציבור תוכל להגיע לקהלי היעד שלך, אותם יש להגדיר תחילה (ציינת שאלו אנשים שיכולים ומעוניינים בפרטים שאתה מייצר - יש לחדד הגדרה זאת), ולחשוף אותם למוצרים שלך. בפורום ישנם יחצנים שמתמחים בצרכנות, ואני בטוח שהם כבר יפנו אליך. רון

טיפ קטן לגבי האתר שלך:

האתר מאד נעים בצבעים שלו ובקלות בה עולות התמונות. יחד עם זאת הוא מאד מבולבל במסר שלו. יש לך שם מישמש בין המוצרים התעשייתים למוצרי צריכה לבית. נקודת המוצא שלך בבניית האתר הייתה - אתה. הדברים ש-אתה יודע לעשות. תנסה לשנות את האתר כך שהמיקוד יהיה - קהל היעד. מי אתה רוצה שיכנס לאתר, ומה הוא אמור לראות ולדעת עליך. בהצלחה.

למעלה