שלום

RuBee

New member
שלום

שוב אני החדש :) ההורים שלי לא מתים על הרעיון של תוכי אני מצליח קצת קצת קצת לשכנע אותם אבל בקצב הזה זה יקח איזה שנה עד שימאס להם שאני מציק ויסכימו. יש לכם רעיונות איך איך משכנע אותם לקחת תוכי? הסיבות שהם לא רוצים זה שיש לנו כלבה, וזה עוד ליכלוך בבית. תודה :)

LeeKo

New member
בטח-ככה זה עבד אצלי...(לפחות חלק)

דבר ראשון אתה צריך להחליט איזה תוכי מוחתם(שאני לא כ"כ בטוח שעושה פחות ליכלוך מפראי) או פראי...שהוא בד"כ לרבייה...! אני אכתוב בשלבים: 1.אני מניח שאתה לומד-אז אם אתה לא תלמיד שהציונים שלו גבוהים תנסה לקבל ציון יותר גבוה... 2.בזמנך הפנוי תגיד הרבה"...משעמם..." 3.כשההורים שלך בסביבת המחשב..."במקרה" אתה מסתכל בתמונות של תוכים (במחשב)... 4.אם יש לך חבר שיש לו תוכים...לפני שאתה הולך אליו...תגיד להורים שלך...שיש לו תוכים...מה-זה מה-זה יפים... 5.רצוי מאוד שאתה תקנה את התוכים-וההורים שלך את העזרים הנלווים(ההורים יקנו:כלוב, אוכל,צעצועים...) 6.תגיד הרבה...אמא(או אבא) אני רוצה תוכי...לא יותר שלא יכניסו לך סטירה...חח אני מקווה שזה יעזור לך...לי זה עזר(עדיין אין לי תוכים-בקרוב מאוד,מאוד בקרוב)

RuBee

New member
חח

בדיוק אני!!!! אני ישפר את הציונים שלי מאוד אני כל הזמן אומר שיש לחברים שלי תוכים יפים ומשוויץ עליהם אני כל הזמן מדבר על התוכים ואני באמת מסתכל על תמונות של תוכים חחחח אבל הם ממש נגד זה :\ טוב אני ישתדל.....תודה בכל מקרה!!!

LeeKo

New member
מה נגד?

תשאל אותם למה? ללכלוך המציאו מטאטא/יאה/מטאטא קטן...לא הרבה עבודה... מוציאים,שוטפים,שמים (עיתונים,נסורת)מחזירים...! נראה פשוט לכאורה-דיי מייגע...אבל שווה תוכים...! נראה אותם אחרי זה...!

oshratg

New member
עוד רעיון

אני פשוט אמרתי לאמא שמשעמם לי, אני ערבתי תקופה קשה, עיבדתי סבתא מאוד קרובה, השתחררתי מהצבא{ אצלי זה לא דבר משמח להבדיל מכל המשוחררים שרק חולמים על היום הזה} וכולי...החברים שלי כל היום לומדים ואני לא רואה אותם..אני צריכה "פרויקט חדש" שיעסיק אותי וכולי...אצלי זה עבר..יש לי קווקר כבר 4 ימים
פשוט תחפש תירוצים טובים ללמה אתה "צריך" תוכי בהצלחה...

dannyshadow

New member
חח אצלי זה ההפך

יש לי תוכי, אבל האמא מפחדת מלכלוך של הכלב (פרווה). תגיד לה שתוכי לא עושה הרבה לכלכוך, זה פעם בשבוע לנקות קצת מתחת לכלוב. שאת כול הקקי שלו הוא עושה על הנייר ונוצות הוא בקושי משיר.

RuBee

New member
תודה לכולם

דבר ראשון תודה לעזרה ובקשר לזה שהוא יעשה קקי על הנייר...אני מקווה שרוב הזמן הוא יהיה בחוץ אני ישחק איתו הרבה וינסה לאלף אותו וכאלה....ככה שאת רוב החרא הוא יעשה בחוץ.....ראיתי מאמר על איך לאמן תוכי "לורי" לחרבן במקום אחד... "תחנת חירבון" כזאת....אפשרי שאני ילמד גם את הקוקטיל לעשות את זה?

dannyshadow

New member
לא נראה לי..

תוכי זה לא חתול, או כלב, שיודעים "להתאפק" או לעשות צרכים במקום אחד. כן, אם באמת תאלף את התוכי כמו שצריך, תוציא אותו וכול העניין הוא ישמח מאוד ויהיה עליז כול הזמן. אין דאגה לקקי. קח נייר טואלט ותנקה כול לכלוך... אני דווקא לא רואה בזה בעיה. ההורים שלי יותר. דרך אגב, אם יש לך כלב, לכלוך של תוכי זה שטויות. כמות הלכלוך שהתוכי עושה היא אפסית לעומת הלכלוך שהכלב עושה (פרווה, פרעושים וכו'). מקווה שעזרתי

victoria777

New member
הסיבה שיש כלבה זה עוד הגיוני

אצלי יש תוכון ואני רוצה עוד תוכי וההורים לא מסכימים לי.

dannyshadow

New member
תלוי מה עוד יש לך..

לי במקרה יש מוכנים 2 כלובים, אין הרבה מקום אבל בעקרון ההורים שלי די לא מתנגדים לרעיון... זה תלוי: כמה זמן יש לך את התוכון? אם תקופה קצרה אולי ההורים רוצים לבחון אותך קצת. לכו תבינו ת'הורים...

למעלה