לתקן אותך זה עם ק ולא כ
ש שוטר82 New member 1/1/05 #21 חחחחחחחחחחח מירב את רוצה מכות בכוח? מה נסגר איתך בשעה הזאת את לא צרכה ללמוד היום בבוקר אין לך בית ספר או משהו?או שזה רק אני שהשעות השפיעו עלי? סעמקקק
חחחחחחחחחחח מירב את רוצה מכות בכוח? מה נסגר איתך בשעה הזאת את לא צרכה ללמוד היום בבוקר אין לך בית ספר או משהו?או שזה רק אני שהשעות השפיעו עלי? סעמקקק
ש שוטר82 New member 1/1/05 #23 חחחח אחלה בשביל מה יש אחים../images/Emo3.gif אבל למה אתם לא מתקינים את המסנג'ר?
מ מקלדתיפה New member 1/1/05 #24 מאיפה אני יודעת למה ככה הוא קיבל את המחשב עם חלונות וקצת משחקים אולי יש לו גם מסנגר בפנים ?????? אני לא מתעסקת יותר מידי שלא יהיו לי בעיות אחר כך
מאיפה אני יודעת למה ככה הוא קיבל את המחשב עם חלונות וקצת משחקים אולי יש לו גם מסנגר בפנים ?????? אני לא מתעסקת יותר מידי שלא יהיו לי בעיות אחר כך
ש שוטר82 New member 1/1/05 #25 תשאלי אותו אם את רוצה נוכל לדבר במסנג'ר תגידי בא לך להיכנס ולדבר בצאט? תגידי אם בא לך כן או לא או למה לא
תשאלי אותו אם את רוצה נוכל לדבר במסנג'ר תגידי בא לך להיכנס ולדבר בצאט? תגידי אם בא לך כן או לא או למה לא
מ מקלדתיפה New member 1/1/05 #26 יש בעיה פעם זוכר דברנו בצ'ט ומאחרי כמה זמן תמיד שאני נכנסת לצ'ט כל המחשב נתקע ויש הודעה באנגלית אז פחדתי שהוא יאשים אותי ויותר אני לא משתוללת
יש בעיה פעם זוכר דברנו בצ'ט ומאחרי כמה זמן תמיד שאני נכנסת לצ'ט כל המחשב נתקע ויש הודעה באנגלית אז פחדתי שהוא יאשים אותי ויותר אני לא משתוללת
ש שוטר82 New member 1/1/05 #29 לא ממשה לא שמעי. בעיקרון הפורומים כל הפורומים שיש בתפוז זה על שרתים.אז כל העומס זה על השרתים שלהם
מ מקלדתיפה New member 1/1/05 #30 אז זהו העומס לא עלי שיהיה על השרתים ותפוז וככה הכל יהיה טוב בלי לתקוע את המחשב
ש שוטר82 New member 1/1/05 #37 כן דווקא בכיף לימדתי אותו למדתי אותו על האטלוק בודק לו מיילים ועל המסנג'ר שלו לאט לאט נלמד אותו עוד הרבה דברים
כן דווקא בכיף לימדתי אותו למדתי אותו על האטלוק בודק לו מיילים ועל המסנג'ר שלו לאט לאט נלמד אותו עוד הרבה דברים
ש שירנושש17 New member 1/1/05 #38 חחח חופשי. חח חופשי חגיגה.. הייתם במשמרת היום!? או שיצאתם עם חברים!? או סתם בבית?!