שלום !

benpual

New member
קודם כל.......

מי אתה? מאיפה אתה? מה אתה? אחר כך נענה!

שירןן21

New member
לא אתה פשוט אידיוט!!!

אתה נותן הערות לכל מיני אנשים.. זה שאתה פה בפורום "וותיק" זה לא אומר שהוא בבעלותך כל אחד יכול לרשום פה מה שהוא רוצה ( זה פורום!!) ואם ההודעה לא קשורה או יכולה להשפיע לרעה אז מנהל הפורום ימחוק אותה או יעיר את ההערה! ולא אתה .. עכשיו אתה באמת יכול ללכת ולנגב את החלב מהשפתיים...

benpual

New member
ואוו................

שירן , עכשיו ירדת לרמה הכי גרועה שבעולם! מה זאת אומרת לך לנגב את השפתיים מחלב?! אני סך הכל קטן ממך בשנתיים, אז אני מבקש ממך! אם יש לך הערות שקשורות לפורם , תגיבי , אבל הערות שקשורות לגילאים שהם הערות רעות , לא פה בפורם הזה! וגם! זה שאת בת 20 , שוטרת שח"ם , זה לא אומר שאת יודעת את החוקים בנפלא....... אני יודע שהיית שוטרת מצטיינת , ועברת את הקורס , אבל אין פה מקום לאנשים מתלהבים............ אז אני מבקש ממך............

benpual

New member
סליחה , בקשר

להערות שאני מגיב , רק שתידעי , שרק לך זה מפריע, כי אני לא שמעתי מאף אחד אחר תגובות , ודבר שני , אם זה עד כדי כך מפריע לך , אז אני מבקש ממך , את יכולה להגיד לי את זה בפרטי , ולא בפורם כמו שכולם אומרים.... דבר שלישי , ההערות שאני מגיב , הן הערות לטובה , ולא לרעה...... אז אני מבקש ממך גם להבדיל! ( ורק שתידעו כולם! אני מיתגייס עוד חודשיים!!!! )

ליאור נ1

New member
צודקת בכל מילה

ילד קטן שלא מגיב לעניין וחשוב שהוא מינימום אלוהים חי בסרט שהוא מפכ"ל המשטרה עזבי תני לו להתבגר

benpual

New member
ילד , אתה יודע

למי לקרוא , וההודעות שלי תאמין לי לא מוגזמות , הם בידיוק בגדר הטוב... ומי שחושב שאני מפכ"ל המשטרה , אז אני מבקש ממנו , שיחשוב קודם על עצמו......

benpual

New member
ואגב.......

רואים שאתה טרול , אז מי אתה שמבין מי אני ומה אמרתי?!

ליאור נ1

New member
ילד

אני לא "אתה" אני את, הייתי בשח"ם ומן הסתם יודעת על מה אני מדברת.

shemesh boy

New member
צודקים!

קצת התחלת להגזים עם התגובות שלך, חש מעצמו מלך, מנסה לנהל את הפורום, מוזר שעד עכשיו לא העירו לו

חברה שנה חדשה תרגעו כולם כבר

גם אם הוא עשה משו לא בסדר אז הוא כבר הבין את המסר אל תהרסו את המצב רוח והחגיגות

למעלה