שלום

catch 2 2

New member
ברוכה הבאה !

אני גיל ואני מאחל לך השתלבות נעימה בפורום

weird dust

New member
אני שלומי, ואני מכור (סניף)

לאן הידרדרנו?? אין לכם רעיון יותר רציני
איזה שיר אתם הכי אוהבים ורוצים להמליץ לכווולם לשמוע אותו? לא לשכוח לפרט שם של אלבום זמן כותב מספר באלבום וכ'ו גם אם לא תעשו את זה זה יהיה בסדר :)

weird dust

New member
שיהיה ברור שלקחתי את הקטע

מההודעה שלמטה. הכוונה הייתה להדגיש שיש משהו אחר לעשות ולהרחיב את ההודעה ההיא. אני באמת מקווה שזה יעשה משהו.

catch 2 2

New member
אני רוצה להמליץ לכל החברים על

PIGS/ROGER WATERS/ANIMLAS THREE DIFFERENT ONES/PINK FLOYD וגם האחרון ששמעתי היום שהוא houses of the holy /physical grafitty שיר 4 אחרי imtod שיר חביב למדי !

הממ. אגב.

Animals הוא לא אלבום סולו של ווטרס, הוא של פינק פלויד. ומה זה three different ones?
או שהתכוונת ההפך?

catch 2 2

New member
הממממ

ווטרס כתב את השיר. כתבתי בכתב גדול כי לא היה לי כוח להפוך לאנגלית, לכן יצא ככה. pigs(three different ones) /waters/pink floyd/animals ככה קוראים לשיר, הרצועה הראשונה והשניה מעין מעטפת של דקה 25 לשיר pigs on the wing pt1-2 הייתי כותב רק pigs אבל לא בטוח שכולם היו מבינים... סך הכל שיר מעולה לדעתי , אפילו עם הילדותיות הכללית של האלבום. כי הסיבה שהקשבתי לו עוד ועוד הייתה המוזיקה הלחן המדהים וכל מה שלא קשור במילים... המילים באו אחרי. לא שהמילים לא ניחנות בכישרון של פינק פלויד וווטרס בפרט, האלבום די ילדותי לדעתי..

AeroDar

New member
שלום לך גיל... אני מקווה מאוד שהיית

ציני... כי גם ההודעה שלי היתה צינית...כי אני פה כבר בערך... מלא זמן... נראה לי עוד מעט שנה...

weird dust

New member
בואו נפסיק להשמיץ בבקשה

ואם אתה לא חדש אז בבקשה אל תפתחו שירשור חדשים ברובנו אנחנו יודעים איך קוראים לכל אחד.

AeroDar

New member
זה היה סתם בצחוק כדי

שיהיה פה לפחות שרשור אחד בשבוע!!!

למעלה