שלום!!!!

U z b e k

New member
פסנתר../images/Emo5.gif

בעעעעעעע היה לי שיעור אחד בפסנתר ואחרי השיעור המורה אמרה למאמא שלי BORISU MESHKA NA UHA NASTUPIL יעני שאין לי SLUH מאותו רגע יש לי משו נגד פסנתרים..

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח איזה "נחמדה"

אני למדתי לנגן בפסנתר בעבר (וגם לנו אגב היה פסנתר ברוסיה
)

SpyKid

New member
גם אצל דינה בבית יש פסנתר :)

אבל אנחנו מכרנו את שלנו כשעלינו לארץ...

Hadas B

New member
שאלה

רוב התשובות היו שכאן פחות טוב ועדיף לגור במקום אחר. ממה זה התחיל-מהקליטה בארץ או שבאמת פשוט הארץ גרועה?

beatman

Member
הקליטה היתה לא הכי קלה

אבל יכל היה להיות יותר גרוע. אני די התחברתי לארץ ואיכשהו לרוב האנשים כאן(לערסים לא!) וכרגע אני מרגיש את עצמי ישראלי לגמרי.

SpyKid

New member
אממ... אני לא חושבת שהייתה לי

איזושהי בעיה עם הקליטה (לפחות לא משהו שאני זוכרת עד עכשיו) אבל אולי זה קשור להבדל בתרבויות (בתור ילדה קטנה הייתי רגילה לנימוס והתנהגות שונה לגמרי, ואולי בגלל זה קשה לי להתחבר לפה...) בקשר ל"הארץ גרועה" - זה תלוי בהשוואה למה... אני לא שונאת את הארץ או משהו, אבל ברור שיש הרבה מקומות טובים יותר...

wildgirl1

New member
תשובות......

אני בארץ 11 שנים מה אני זוכרת משם? אני זוכרת את הבית שלי, את השכונה שלי אני זוכרת את החברים שלי את העבודה של אמא שלי, אני זוכרת די הרבה דברים משם. למה עליתי לארץ? היו לזה כמה סיבות והם: הרצון של סבא שלי לעלות לארץ עוד מימי צעירותו רק שאז אי אפשר היה בגלל המשטר וכבר כשיכל הוא היה זקן ולא היה לו טעם לעלות, אבל אמא שלי שאהבה אותו מאוד ידעה על זה שהוא רוצה לעלות ואממ כשהייתה לנו הזדמנות לעלות לארץ אז זו הייתה אחת הסיבות, ועוד סיבות זה כדי להעניק לי חינוך יותר טוב ועתיד יותר טוב. מה אני חושבת על המדינה? ממ את המדינה עצמה אני אוהבת! את הממשלה אני שונאת! הארץ שלנו צריכה לעבור מהפך רציני! לא ניראה לי שאני יעזוב את הארץ!

נממ

אני בארץ 15 שנה
לא זוכרת משם כלום...היתי קטנה מדי
למה עלינו לארץ? לאדעת..בתכנון היתה אמריקה...אחרנו ל"הרשמה" ונדפקנו..אהה...באנו לארץ..
אני לא אוהבת את המדינה ולא רואה את עצמי גרה פה בעתיד

למעלה