שלום!!!!

beatman

Member
שום סטיגמה

לא היה לי עתיד אם הייתי חי עכשיו בבלרוס וזה בדוק.

זה כן סטיגמה...

"אם הייתי ברוסיה הייתי עכשיו עבריין מסריח" כאלו אתה רוצה להגיד שכל הרוסים עבריינים .. וזה סטיגמה!!! זאת סטיגמה שהישראלים הדביקו לרוסים.. שכל הרוסים עבריינים מסריחים(ולא רק...)

beatman

Member
בכלל לא

המדינה ענייה,איכות חיים של עולם שלישי. לא כולם שיכורים ועבריינים אבל האחוזים הם גבוהים.

Drunk Bullet

New member
תגיד, היית בחו"ל פעם?

"אם לא היינו עולים הייתי עכשיו עבריין מסריח" איזו שטות! הכללה דבילית לחלוטין בהתחשב בעובדה שהנוער בישראל לוקח מקום ראשון באלימות בעולם. תקרא קצת עיתונים ותסתובב בארץ, אח"כ תגיד איפה יש יותר אלימות (זה שראית עבריינים בטלויזיה/ברחוב בחו"ל זה לא אינדיקציה לגבי כל העם, זאת הכללה טיפשית) "נוחה לצרכי האזרח(בהשוואה לחו"ל)" תקרא את כותרת ההודעה הזאת. בישראל יחסית לאירופה, אין תנאים נוחים בכלל לאזרח. ההורים שלך יחסית למשכורת שלהם, משלמים על שירותים שונים הרבה יותר ממה שמשלמים אזרחים באירופה (ביחס למשכורת שלהם). ועל שאר צרכי האזרח אני אפילו לא מתכוון להרחיב, תדליק TV ותראה חדשות, זה יספיק.

beatman

Member
כן הייתי

אני יכול להגיד לך שבארץ מולדתי האלימות והפשע פי 10 ו-20 מישראל. ישראל נוחה יותר מבחו"ל,זה בדוק והרבה אומרים את זה. ואני לא מתכוון בקטע הכלכלי,אלא בקטע של נוחות בחיי היומ-יום.בקיצור לא יודע איך להסביר את זה...

beatman

Member
הונגריה וצ'כיה

לגבי האלימות התכוונתי לבריה"מ בעיקר... לגבי הנוחות,יש מצב שפשוט כל מדינה שונה וכמה דברים היו מוזרים לי.

SupermanZW

Well-known member
ולכן

חשבת שישראל נוחה יחסית לאזרח לעומת מדינות אחרות, אבל שכחת שהמדינות אליהן השווית גם הן מדינות לא מפותחות, במיוחד הונגריה, המצב בצ'כיה קרוב לזה שבישראל ותוך שנים ספורות תהיה רמת החיים בצ'כיה גבוהה מבישראל. בהונגריה יש המון כייסים, בצ'כיה יש פחות פשע מבישראל וכבר עכשיו איכות החיים (ולא רמת החיים) בצ'כיה גבוהה יותר מבישראל, אנשים שם שלווים יותר מבישראל ונתונים תחת פחות לחץ. כל דבר שאינו מוכר לך יכול להיראות לך מוזר, אבל זה לא אומר שהוא רע.

beatman

Member
דוקא ההונגרים שלווים מאוד

הפשע שם לפי מידע שקיבלתי ממדריך קטן מאוד,המדינה שלהם יותר עניה וקצת פחות מפותחת. בצ'כיה הרוב גם בסדר,אבל יש שם פיול גנבים מקצוענים ונתקלתי במצבי רמאות. מה בדיוק ההבדל בין איכות חיים לרמת חיים ?

SupermanZW

Well-known member
תשובה

רמת חיים נמדדת בכסף בלבד, דהיינו כוח קניה, איכות חיים נמדדת בדברים רבים, ביניהם חינוך, פשע, ביטחון, כלכלה, שחיתות, וכו'. בהונגריה אנשים חיים בעוני יחסית ומתקשים להשיג אפילו מוצרי יסוד, לכן יש שם כל כך הרבה גנבות. מצב הפשע בישראל חמור בהרבה מבצ'כיה.

Drunk Bullet

New member
רק אם היית יכול להסביר..

בקשר למה שכתבת, אם אנחנו עוסקים בעבריינות נוער, ישראל היא המקום הראשון בעולם (זאת עובדה מנתונים שפורסמו בשנה שעברה), בעניין עבריינות בין בוגרים, לכל מדינה יש את האחוז שלה (ואתה לא יכול להגיד שאחוז הפשיעה גבוה יותר מישראל בכל ארצות בריה"מ, עובדה שבשלישיה הבלטית הוא נמוך מאוד), ההכללה בהודעה הקודמת שלך הייתה מיותרת לחלוטין, ואני משווה אותה להכללות של אנשים מחו"ל שרואים בTV פיגוע בישראל, ובטוחים שכל הארץ מתפוצצת וטנקים נוסעים להם באמצע המדינה, משמע, אתה לא יכול להכליל באופן כ"כ גורף אחרי שהיית בביקור. בעניין צ'כיה, Super כבר הסביר, צ'כיה מתקדמת בצעדי ענק לאיכות חיים מצויינת (כבר עכשיו איכות החיים בה בתחומים רבים, גבוהה משל ישראל), וגם הונגריה בדרך הנכונה. לעומת זאת ישראל, בגלל מצבה הבטחוני, חוסר הסדר בממשלה ובזבוזי הכספים, כבר שנים מנסה להתקדם ולא כ"כ מצליחה.

beatman

Member
כאן אתה צודק

קשה לי להאמין שבישראל אחוז האלימות גבוה ביותר,לפחות לא כך בסביבתי. כשאמרתי נוחות הכוונה היא שאני רגיל יותר לישראל מאשר למקומות אחרים.

../images/Emo6.gif

"ישראל במקום השני או השלישי ברמת האלימות שלי בעולם"... מה לעשות, יצא מצחיק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התכוונתי של העולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קצת עילגית..

svetluna

New member
סבטקה עונה.....

*12 שנים *הפסנתר בבית של ספתא שלי... *ההורים אומרים שהייתה שם אינפלציה והם עזבו וגם הייתה שם מאפיה... חיינו שם כמו מלכים אבלההורים שלי החליטו לעזוב.... החלטה שלהם... אני הייתי בת 2.5 כשעזבנו...=\ *מדינה אחלה... אתמול ראיתימאיה סימיה בטלויזיה.. איזה אנשיםמפגרים יש שם... =\ אני חושבת שהמדינה הזאת היא 10 בריבוע... אחלה אנשים ובכלל זאת הארץ היחידה שמגבשת יהודים מכל העולם ... זאת הארץ עם ההיסטוריה שאני אוהבת... *נו ברור... ! :) אבלבכל זאת הייתי שמחה לבוא לבקר ברוסיה...=\ לא הייתי שם אחרי שעזבנו...=\

למעלה