שלום

yanivush8

New member
שלום

האם מישהו יודע היכן יש תמונות של שדרני החדשות של קול ישראל? מלאכי חזקיה, עדי רבן, שמירה אימבר, נעמי דליות, וכל השאר...

פלגמט21

New member
מצטרף לתחינתך

מצורפת תמונה של איריס לביא. תמונתה של שמירה אימבר פורסמה בעתונות לפני כחצי שנה לאחר פליטת הפה הידועה שלה. נדמה לי גם שנעם פירסם כאן לא מזמן תמונה של קובי ברקאי.

yanivush8

New member
קודם כל תודה :)

ריבי גדות בהחלט חיננית. הורדת לי קצת מה"קריז". את התמונה של שמירה אכן ראיתי אך היא היתה ישנה (משנות ה-70). אבל מאיפה יש לך את כל אלה? חשבתי שאני היחיד עם הסטייה המוזרה הזו. שוב תודה, ואם מישהו יכול לצרף כאן עוד תמונות אני בהחלט אשמח - חלום ילדות, אתם מבינים.

פלגמט21

New member
את התמונות, אם אינני טועה

לקחתי מהאתר של רשת ג' / 88 אף.אם. בזמנו, או בחיפוש סיזיפי בגוגל. כשביקרתי שם היום הן לא הופיעו, אך מצאתי תמונה של חיותה דביר (וואו!). עם זאת, את התותחים הכבדים דוגמת מלאכי חזקיה (ראיתי אותו לחצי שניה בטלויזיה פעם ואם אני זוכר נכון הוא גרסא מבוגרת של בנו הסטנדאפיסט אורי חזקיה), יצחק איתן, עדי רבן (אומרים שיש לה שיער שחור ארוך), ליאורה גושן (ראיתי בטלויזה פעם לכמה שניות, מעין קארה קצר צבוע פסים ומשקפיים) ואחרים אין בידי. גם אותי זה מסקרן.

EladCanada

New member
אגב...

בהודעה המקורית שלך, יניבוש, הזכרת את נעמי דליות? היא בכלל מקריינת עדיין? שנים שלא שמעתי אותה.

פלגמט21

New member
נדמה לי שהיא פרשה

היא וזוהר אוריין, פעם אחרונה ששמעתי את שתיהן היתה ב2001-2002..

yanivush8

New member
צודק,

אך אל תשכח שהן זכורות לי עוד מילדותי, אז מבחינתי הן קיימות לנצח
שלחתי שני אימיילים בנושא לרשות השידור בשנתיים האחרונות, שניהם נקראו אך תשובה לא קיבלתי. חבל.

גם אני חולם על זה להכיר את הקריינים

של רשת ב, ואת שאר המגישים והכתבים, את אריה גולן ראיתי פעם בערוץ 1 ואת אבי יששכרוף גם כן הרבה פעמים

למעלה