שלום

אור בלב

New member
שלום

מישהו יוכל לומר כמה עולה כרטיס חופשי חודשי של מרגלית רק בתוך העיר?

amitzahavi

New member
אז ככה.....

שלום וברוך הבאה..... דבר שני, אחרי 4 שעות אי אפשר לצפות לקבל מידע. זה פורום קטן כמו העיר ואנשים עוד בעבודה... סבלנות.... ויש סיכוי גם שאף אחד לא יודע...................

Ice Age

New member
אנשים

עם אינטרנט = אנשים עם אוטו. אני אישית לא נסעתי באוטובוס מאז שמני פאר היה צריך להכנס לבריכה עם כובע ים. דיסקליימר: אני יודע שיש כאן אנשים עם אינטרנט ובלי אוטו. לא צריך להתנפל. רק רציתי להראות שאנחנו עונים אם אנחנו יודעים את התשובות (וגם אם לא).

Neta558

New member
אתמול דוקא ענו

לקח לי שניה להבין שבאמת ענו לי וזה לא שום תא קולי או הודעה שהוקלטה עוד בב"ש
אבל כמובן שנעימים ונחמדים הם לא.. עכשיו כשהחליטו להושיב מישהו ליד הטלפון, אולי גם יגדלו לו קצת סבלנות (ואפשר לחשוב כבר מה שאלתי, סה"כ ביקשתי הבהרה לגבי התשובה הבכלל לא מפורטת שלו).

all about eve

New member
דווקא אתמול התקשרתי

הגעתי בשעה 18:40 לאזור הקריה יחד עם עוד כמה חברים. לא היינו בטוחים אם האוטובוס101 של 7 עובר שם או שהוא ישיר. ניסינו להתקשר אבל המנוי לא היה זמין. בסוף הלכנו את כל הדרך עד לרכבת צפון רק בשביל לראות כיצד האוטובוס נוסע לתחנה שהיינו בא.

Neta558

New member
אחרי 17:00 אין בכלל טעם לנסות...

בדיוק בשביל דברים כאלה הם התקינו לו"ז על התחנות, אבל כמובן שלא על כולן...

א 1 א

New member
../images/Emo140.gifאם אני לא טועה

זה עולה 105 ש"ח או משהו בסגנון מאוד קרוב כך שאם את נכללת בנוער עדיף כרטיסיה של 20 שעולה 33 ש"ח ואם לא אז כרטיסיה של 10 נסיעות עולה בסביבות 26 ש"ח כך שמשתלם חופשי חודשי רק אם נוסעים מעבר ל 40 נסיעות בחודש דהיינו 4 כרטיסיות ומעלה לא להתייאש מנסיון די שווה לשאול ולקבל תשובות בפורום הזה (נכון שלפעמים חלקם מתחכמות ולא לעניין ,אבל צריך קצת הומור)

nitzane

New member
נצל"ש

איפה אני יכול למצוא את לוחות הזמנים של מסלול מודיעין - תל אביב?

למעלה