שלום

אודם2

New member
שלום

היי אני בת 20 והגובה שלי הוא 1.70 בעבר עשיתי דיאטה והורדתי 20 קילו.. ומאז לצערי עליתי עם הזמן ניסיתי דיאטות שונות אך ללא הצלחה הפעם החלטתי לנסות ולהרכיב תפריט בעצמי, רציתי לשאול מה אתם אומרים? השאלה העיקרית שלי אם התפריט מספיק על מנת להרזות במהירות יחסית או שעלי לשנות אותו איכשהו. אני יודעת שדיאטה לא עושים מהר אך בתור התחלה אני רוצה להתחיל בבום ולהמשיך כדי שיתן לי מוטיבציה. על סמך דיאטות אחרות שעשיתי ושמעתי החלטתי לאכול ככה: עוף, גבינות עד 5 אחוז וירקות חופשי. בתכלס התפריט שלי מסתכם ב.. בוקר אם אני רעבה קופסת קוטג. צהריים - סלט ירקות עם גבינה בולגרית וחזה עוף. וערב סלט ירקות עם גבינה ו קוטג או עם חזה עוף. נגיד שאני מסיימת ביום קופסת קוטג חצי או יותר של בולגרית וחזה עוף אחד או שניים... זה יותר מדי??? תודה :]

אודם2

New member
ועוד משהו :]

אם אני מרגישה צורך אני מרשה לעצמי פעם בשבוע לאכול מנה ממה שאני רוצה (וגם כדי לתת לגוף חלבונים או פחחמות או סוכר )

LGOETA89

New member
זה מעט מדי

קופסת קוטג' וחצי בולגרית וחזה עוף או שניים זה מה שאת אוכלת ביום???? זה ממש מעט. אני מציעה לך להוסיף אפילו אולי איזה לחם קל,התפריט שלך הוא ממש דל.

שלום

את עושה דיאטת חלבונים. את אוכלת מעט מאוד, פחות מ-1000קלוריות ביום. כל התזונה שלך אינה מאוזנת ואף לא ממש מתאימה בריאותית. חשוב לך לדעת שאחרי ירידה גדולה במשקל (20 ק"ג!) חילוף החומרים שלנו הופך להיות אטי יותר באופן טבעי, כך שאחרי הירידה והעליה בחזרה הרבה יותר קשה לנו שוב לרדת במשקל. את הרי מצפה לירידה דומה לזאת שהייתה קודם, אך זה כנרא לא הולך לקרות בקלות. את צעירה וכל החיים לפניך, יש לך הרבה זמן לשפר את מצבך, אך גם להחמיר אותו. לכן כדאי לך ללכת למומחה - דיאטנית בקופת חולים או בבית חולים ולעשות את הדיאטה שלך כמו שצריך, בהשגחה, בתשומת לב וצבורה נכונה, הרי זה יכול להיות מפנה לכל החיים. וכדאי להוסיף פעילות גופנית. בהצלחה.

למעלה