שלום אשמח לדעת אם ידוע למישהו מתי אמור להפתח קורס חובשים נהגים למתנדבים באזור המרכז
ה הוירטואלית New member 13/12/04 #1 שלום אשמח לדעת אם ידוע למישהו מתי אמור להפתח קורס חובשים נהגים למתנדבים באזור המרכז
S shimonb911 New member 13/12/04 #2 כעקרון אמור להיפתח קורס בראשון בקרוב שאמור לרכז מאיזור ראשון נס ציונה ורחובות
ה הוירטואלית New member 14/12/04 #5 ולמי אפשר לפנות כדי להרשם? שם? טלפון? תפקיד? אני לא במד"א... ה פתוח לחיצוניים?
S shimonb911 New member 13/12/04 #3 כעקרון אמור להיפתח קורס בראשון בקרוב שאמור לרכז מאיזור ראשון נס ציונה ורחובות
S shimonb911 New member 13/12/04 #4 כעקרון אמור להיפתח קורס בראשון בקרוב שאמור לרכז מאיזור ראשון נס ציונה ורחובות
מ מיה רוזנפלד New member 14/12/04 #7 ליאור, שמעון.. לפי מה שאני יודעת יום חמישי אמורים להיות ראיונות לקורס חובשים... (אמא כנראה הולכת ואז נהיה כמעט כל המשפחה במד"א)
ליאור, שמעון.. לפי מה שאני יודעת יום חמישי אמורים להיות ראיונות לקורס חובשים... (אמא כנראה הולכת ואז נהיה כמעט כל המשפחה במד"א)
מ מיה רוזנפלד New member 15/12/04 #8 יום רביעי.. לא יום חמישי כפי שרשמתי שהודעה הקודמת.. תפני לתחנה לבירורים