שלום =)

Aristo02

New member
שלום =)

אני גר בשכונה טובה במרכז (בגלל זה התפלאתי שזה קיים פה). יש לי שכנה כביכול "נורמלית",גננת. אף פעם לא חשבתי שהיא כזאת. לפני שנתיים היא באה אלי הבייתה ושאלה אותי עם אמא נמצאת. אמרתי לה שלא אז היא שאלה: "זה בסדר שחללית תנחת לכם על הגג?" די נבהלתי ממנה והיה לי גם חברים בבית (אין קשר =) ). לפני כמה שבועות גיליתי שהיא מתקשרת עם רוחות, ישויות וחוצנים. ידידה שלי שאמא שלה חברה שלה הולכת אליה כל שבוע לתיקשור. אני לא אומר שהיא פסיכית או משו (שיהיה ברור, אני לא שופט) סתם אני מאוד רוצה לדעת איך חוצנים רוחות ויישויות בוחרות את האדם ליחבר בינם לבין לאחרים? תודה

.m

New member
כמו שאתה בוחר את החברים שלך

חוצנים מגיעים למי שפתוח ורוצה (ונמצא ברטט האנרגטי המתאים) לעבוד איתם. חשוב לציין שחוצנים, כמו בני אדם, אינם מקשה אחידה - יש טובים יותר, טובים פחות, ישירים יותר ופחות, נחמדים יותר ופחות... על כדור הארץ יש אינספור צוותים חוצניים העוסקים בכל תחום אפשרי - גיאולוגיה, ביולוגיה, איכות הסביבה, רפואה, טכנולוגיה... ישויות מתחלקות לכל מיני סוגים - מדריכים אישיים - לכל אחד יש (לפחות) מדריך (או מדריכה, כמובן) לידו. מי שמודע לנוכחות זו יכול להיעזר בה בצורה מודעת (לבקש עצה, להתייעץ...), ומי שלא, בד"כ מקבל את העזרה בצורה לא מודעת. ישנן ישויות הבאות להעביר מסרים ספציפים (קריון, סת', טהר וכו'), הן בד"כ מתקשרות עם אנשים או קבוצות ספציפיות המעבירות את מסריהן לעולם. וככה זה ממשיך... אם יש לך שאלות נוספות אל תהסס לשאול, בשביל זה אנחנו פה
mai

Aristo02

New member
עוד משו...

תודה לך יש דרך כלשהי שאני יכול לגרום שחוצנים וכל שאר החברים יבואו והתגלו לפניי? אני מאוד פתוח לנושא מאז ומתמיד האמנתי ורציתי לראות אבל אף פעם לא יצא לי. אולי זה בגלל שאני מצפה/מחכה לזה יותר מידי? אולי אני צריך פשוט להרפות ואולי זה יבוא לבד? כי אני ממש מת להיות אדם כזה (זה לא חיובי =) )

.m

New member
כמה "משו"אים שרק תרצה ../images/Emo8.gif

המלצתי הראשונה לך היא ללכת ללמוד רייקי. רייקי היא דרך לאיזון (עצמי, ואיזון אחרים). אחת מ"תופעות הלוואי" (
) שלה היא פתיחה של העין שלישית, וחידוד החושים.
mai

IonGuardian

New member
אוקיי ..

אני לא מתכוון להשמע סקפטי אבל WTF ? איך אתה בדיוק יודע את שיטות הפעולה של יצורים שאינך אפילו יודע מאיפה באו או אפילו אם הם קיימים . מבחינה מדעית לא נמצא כוכב שמסוגל לקיים חיים ואנחנו מדברים פה על טווח לא כזה גדול עדיין (מערכת השמש סה"כ) שלא נדבר במערכת השמש הכוכב היחיד שבאמת יכול לספק מצע לחיים מלבד כדה"א זה הוא מאדים ועד עכשיו לא נמצאו סימני חיים , אפילו לא משנים (כמו בקטריות או חד תאיים מאובנים אחרים ..) . אולי בכל זאת תרצי להרחיב קצת יותר בנושא הזה ? למשל מאיפה הם או מדוע הם כאן ? (אפילו אם זה תיאוריה) . אשמח לקרוא . ושוב , אני לא מנסה להיות סקפטי או סרקסטי אלא אני רק מציין עובדות בסה"כ מה אני כבר יודע , אני רק בן 17 =\

.m

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

אפתח בשאלה: למה אתה מניח שאינני יודעת מאיפה הם באים? העובדה שעדיין לא נמצאה הוכחה מדעית לקיומם של חוצנים, אינה מעידה על חוסר קיומם. למעשה גם כאן ישנן מאות ואלפי תיאוריות קונספירציה מסוג זה או אחר, כשהגדולה והמפותחת ביותר עוסקת בחללית שכן או לא התרסקה ברוזוול בשנות החמישים. ומיד אחריה הספרים של אריך פון דניקן: "מרכבות האלים" ו-"אלים מן החלל החיצון"
ישנם כמה ספרים מומלצים בנושא. השניים שהייתי ממליצה להתחיל בהם: הילינג, ישויות וחוצנים / אדריאן דביר אדריאן דביר היה אחד מחלוצי הטיפול בעזרת חוצנים בארץ. הוא גם היה מהנדס ראשי בתדיראן. אדריאן דביר נפטר לפני מס' חודשים
מבשרי השחר / ברברה מרסיניאק מתורגם מאנגלית, אבל מומלץ מאוד. כמו כן, אתה יכול לחפש באינטרנט חומר על שבט בשם DOGON, שגילה לחוקרים כבר בשנת 1947 שהירח הוא מקום צחיח, ששביל החלב בנוי בצורה ספיראלית,שליופיטר יש 4 ירחים גדולים, והתגלית המפתיע מכל - שהכוכב סיריוס אינו כוכב אחד, אלה לושה, אך אנו רואים רק את הגול מביניהם. הם טענו שהאלים שלהם (תיאור מדוייק למדי של סוג מסוים של חוצנים) סיפרו להם את זה. וכי איך עוד יוכל שבט נידח שכזה, חסר אמצעים טכנולוגים (טלסקופ, למשל) לדעת כזה דבר? בעיקר בהתחשב בעובדה שהכוכב סיריוס B "נתגלה" בעולם המערבי רק ב-1970... ו-
קטנה: תמיד תישאר קצת סקפטי. אף פעם אל תקבל דברים כמובנים מאליהם.
mai

IonGuardian

New member
אבל

אם זה נכון , מדוע כל הסודיות ? הם מפחדים מתגובת בני האדם ? לפי דעתי אין שום הוכחה חד משמעית לקיומם של חוצנים והעובדה שהם ביקרו בכדה"א . כ- 99% מתצפיות העב"מים נותחו וגולו כתופעות של כדה"א או מתיחות או מכונות אנושיות שזוהו לא נכון . ה- 1% הנותר נשאר כבלתי ידוע ולפי דעתי שייך לקטגורית תופעות ארציות , אלה תופעות שעדיין לא נותחו ולא זוהו . בקשר "לחטיפות חייזרים" , דבר זה גולה כתופעה שנקראת שיתוק שינה . שיתוק שינה זה תהליך ביניים בין עולם המציאות ולחלום שבו הגוף ישן והחלק שאחראי על הדימיון במוח מעפיל על החלק הלוגי וכך מתקבלת תוצאה של מן חלום צלול\אמיתי שבו בנאדם באמת חושב כי הוא רואה יצורים מוזרים שבאים לחטוף אותו . עובדה לכך היא שאנשים הסובלים משיתוק שינה הם גם אנשים הרגישים מאוד לשדות אלקטרומגנטיים בגלל זה כביכול האנשים שנחטפים הם "מובחרים" . הבעיה היא שיש מקרה אחד שבלתי ניתן להסביר . המקרה של בטי וברני היל אשר היו הנחטפים הראשונים , הבעיה היא שהם נהגו והיו ביחד וזה לא יתכן ששניהם רגישים באותה מידה לשדות האלה ונרדמו באותה מהירות וגם כאשר הם התעורוו לפי עדותם הם עדיין נסעו אבל שעתיים מחייהם נעלמו . איך זה אפשרי שהם לא התנגשו ? .. המקרה הזה בהחלט מסווג כבלתי פתיר =\

.m

New member
אבל...

ישנם המון דברים "בלתי מוסברים", שמוצאים להם כל מיני הסברים צולעים... ואם תבחן את פיזיקת הקוונטים תגלה שהיא הרבה יותר קרובה למיסטיקה מאשר למדעים המדוייקים (מה זאת אומרת שכשלא מסתכלים על החלקיק הוא נמצא בשני מקומות בו זמנית, אבל כשכן מסתכלים עליו הוא נמצא רק במקום אחד
) חפש קצת ברשת ותמצא עולמות שלמים...
mai

IonGuardian

New member
אני רק במכניקה ../images/Emo3.gif

כך שפיזיקת הקוונטים היא בהחלט רחוקה ממני . אבל בכל זאת , זה נשמע מעניין . את יכולה להביא אתר שמתקשר לנושא ?

למעלה