שלום..

LGOETA89

New member
שלום..

רציתי להגיד מה אני מרגישה לאחרונה..(בעיקר במשפחה) תראו יש לי אחות תאומה (אנחנו לא זהות) והיא ממש שונה ממני,ז''א באופי ביופי יש כמה דברים דומים. יש לי עוד שתי אחיות גדולות ואחותי הגולה תמיד מחמיאה לה וכמובן שהיא מחמיאה לה אני מקנאה בה. כאילו שהיא אומרת לה שהיא יפה או שהיא צריכה להיות דוגמנית, אני ממש מקנאה בה ובכלל אני חושבת שכולם חושבים כך. זה ממש מעציב אותי ותמיד שאומרים לה את זה אני מרגישה כאילו אני אוויר כאילו אני לא קיימת ואני מצחילה לבכות. אני מרגישה כאילו אני מוזרה כאילו אני ממש ההפך ממנה. מה אני עושה במצבים כאלה כאילו אני חייבת עצה או משהו.. כי זה ממש מדכא אותי תודה.

די דנסר

New member
אני בטוחה שגם לך לא חסר

אם היא יפה ומיוחדת אין לך מה לקנא, מכיון שבך יש דברים שלה אין. לא כל אחת צריכה להיות דוגמנית, ולא כל אחת צריכה להיות יפה. העובדה שאחותך הגדולה לא מבינה איך צריכים לנהוג בתאומות זו באמת בעיה שחבל שהיא לא מבינה, אך את היי מספיק חכמה כדי לדעת שיש דברים שהם מעבר ליופי. אני בטוחה שיש לך במה להתגאות שגם קרובייך ידעו להעריך אותך בזכות האופי שלך, ולדעתי זה חשוב לא פחות מיופי. אם תהיי עצובה ומדוכאת, לא תצליחי לשדר לסביבה עד כמה את טובה וחיובית. לכן אני מציעה שתדעי לקבל את עצמך כפי שאת, תאהבי את מה שאת רואה במראה וגם את מה שבתוכך, תלמדי להתעלם מהערות שלא בונות ותהיי שמחה. בהצלחה.

LGOETA89

New member
תודה..

אני חושבת בדיוק כמוך. גם אני חושבת שהאופי לא פחות חשוב מהאופי ומהאישיות של הבנאדם. ותאימיני לי אני דווקא בנאדם נחמד והאופי שלי בסדר ודווקא אחותי הגדולה מחמיאה לאחותי התאומה שהיא יפה. לא משנה בכל מקרה תודה העצה שלך מאוד העירה אותי תודה.

הנה שיטה קטנה שלמדתי מהעבר

פעם הרגשתי את עצמי מכוערת, שמנה, מגעילה, לא מושכת. החלטתי לשנות את זה, נמאס לי. שיניתי את עצמי מקצה לקצה. גם מבחינת המראה (רזיתי, הבלטתי את מה שמצאתי ליפה בי), וגם מבחינת ההרגשה. מבחינת ההרגשה זה הנושא שעליו אני רוצה לדבר איתך. על מנת לשנות את ההרגשה שלי, להרגיש שאני יפה, מושכת, שאני יאהב את מה שאני יראה, עשיתי כמה דברים. תנסי, אולי הם יעזור לך להעלות את הבטחון העצמי שלך, וזה לא משנה מי מוריד לך אותו (למרות שאף אחד בעולם לא רשאי להוריד לך את הבטחון!) 1. עשיתי רשימה: דברים יפים, דברים מכוערים. רשמתי את כל הדברים שמצאתי ליפה בי, ועשיתי רשימה של הדברים שלא אהבתי בעצמי. מה שיפה בי, הבלטתי, לדוגמא, אני אוהבת את הצבע עינים שלי אז התחלתי להתאפר קלות בעינים כדי להבליט את הצבע שלהן. לדוגמא, לא אהבתי את הגוף שלי, אז רזיתי כמה קילוגרמים והתחלתי ללבוש בגדים שמחמיאים לי. 2. אמרתי לעצמי כל הזמן: את יםה, את מושלמת, את מהממת! כן כן תגידי את זה לעצמך עד שזה יכנס לך לראש. נכון, אף אחד לא מושלם, אבל אם רק תגידי את זה לעצמך, משהו קטן יכנס לראש וזה ישנה את ההרגשה שלך, וגם תוכלי להסתכל על עצמך בצורה אחרת. זה הכל עניין פסיכולוגי. 3. תהיי ישירה, בוטה, לעתים עד כדי חוצפה. תתחילי עם בנים, אל תפחדי מדחיה. אם יש לך ביטחון עצמי, זה לא משנה אם את יפה או מכוערת, הבטחון עושה הכל. 4. אם תאהבי את עצמך, אחרים יאהבו אותך. וזה נכון. תראי לכולם את אוהבת את המראה שלך. אפשר לעשות את זה ע"י דיבור ישיר ומלא בטחון, התנהגות מלאת ביטחון עצמי, אל תפחדי מתגובות של אנשים, תעני להם, בישירות, בבטחון, תחייכי, תשמחי ותצחקי. אל תהיי שקטה, זה מראה על חוסר בטחון. בהצלחה!!! :)

drnaji

New member
בנוסף למה שאמרו הבנות ../images/Emo26.gif

תדעי לך,שבגיל הזה (15) תמיד יש את הרגעים האלה שאת תרגישי חסרת ביטחון או שאת לא יודעת איך להגיב... העיקר זה להאמין בעצמך ולדעת שאת מסוגלת להיות הכי חכמה,ותכניסי את זה טוב טוב לראש את הבחורה הכי יפה בעולם,לא משנה מה יגידו אחרים
אם מישהו פוגע בך,תגיבי,אל תפנימי דברים,זה רק יגרום לך להרגיש יותר רע. אז זהו,לא משנה מה אחרים יגידו,את הכי יפה והכי מוצלחת ועוד תראי למשפחה שלך שיש להם במה להתגאות בו. אגב,נסית פעם לדבר עם אחותך ולהסביר לה שזה פוגע בך

LGOETA89

New member
לא..

לא ניסיתי לדבר איתה, לפעמים אני מתעלמת. תודה על העצה שלך.

drnaji

New member
אני לא חושב שהתעלמות תעזור לך...

להפך,אם תפנימי דברים תרגישי יותר רע
לילוש,ניסחה את זה ממש טוב,לפעמים צריך להיות חוצפן ולהגיב ישירות. יכול להיות שהם ממש לא מודעים לכך שהם פוגעים בך. אז בפעם הבאה,תתאמצי ואל תפחדי וגיבי,תוצאי את הכל החוצה אפילו אם תצעקי או לא יודע מה,ואז לפי התגובה שלהם תדעי איך להגיב בעתיד.

למעלה