שלום..:)

N o l o g o

New member
שלום..:)

אני שיראל ואני חושבת שברי הוא אחד מהאומנים בין הטובים בארץ (וזאת לא התחנפות חח) אפשר להצטרף..?

מתןפ

New member
אממ נדון על זה ונחזור אלייך מחר :]

חח "אפשר להצטרף?" כמובן.. כל מי שבא ברוך הבא. נא לא לעצבן את חברי הפורום (צ?) :]

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

את השיראל השנייה בעולם שאני מכירה
ברוכה הבאה, אני מקווה שתהני פה

N o l o g o

New member
../images/Emo9.gif

ואת האביה הראשונה שאני מכירה..:) נעים מאד..חח ותודה לכל מי שענה לי..:)

ברי הוא אחד האומנים הטובים בארץ?

את מדברת על הטורקי ההוא שמנגן עם פורטיס? אין מצב! סתאאאאאאאאאאאם ברוכה הבאה שיראל, אני יואב מנהל הפורום. את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך: איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? מהו האלבום האהוב עליך? ואם יש, אז שיר שהשפיע.

N o l o g o

New member
סורי על האורך..:)

חח מה פתאום..?אני מדברת על התימני עם הקרחת..:) אממ אני שומעת את ברי כבר איזה שנתיים פשוט לקח לי הרבה זמן לראות שיש לו פורום חח שיר מועדף..?אני אוהבת את כל השירים שלו אבל בעיקר זה את חלליות ואת ככה זה. לגביי אלבום, אני לא יודעת איזה שיר שייך לאיזה אלבום..:/ שיר שהשפיע - כמה יוסי נראה לי.. שיר שהוכיח לי שהוא לא שוכח את המקורות שלו.. (אם אני לא טועה הוא מבת ים נכון..?)

אכן ברי מבת ים

סורי על האורך? לא ראית הודעות ארוכות אם את חושבת שההודעה שלך ארוכה, ככה בדיוק את צריכה לענות! אגב אני ממליץ לך להעיף מבט בקישורים ובמאמרים שלנו

Minimal Affair

New member
פורטיס לא תימני...

הוא אם אינני טועה מצרי. (או חצי מצרי, חצי אשכנזי, אבל אני כמעט בטוח שהוא מצרי שלם)

N o l o g o

New member
../images/Emo3.gif

חח לא התכוונתי לפורטיס סתם זרקתי משהו.. אבל טוב לדעת שהוא מצרי חח

הכינוי לא קשור חח:)

זה סתם שיר שאני אוהב:) אבל אתה יודע מה? אולי בתת מודע משהו.. רגע אני אלך לבדוק מה פרויד חושב על זה...

למעלה