שלום רציתי לדעת עם מישהוא מכיר אתהתרופהבשםזפרקסה 5 מ,ג כדור אחד ביום לילד עם טוראט הפרקטיביות
א אילנה אמא של שי New member 22/11/04 #1 שלום רציתי לדעת עם מישהוא מכיר אתהתרופהבשםזפרקסה 5 מ,ג כדור אחד ביום לילד עם טוראט הפרקטיביות
Z zivadina New member 22/11/04 #2 דפרקסן אני מצטטת את ד"ר מנור לגבי התרופה דפרקסן: דפרקסן היא תרופה טובה, אבל יש לה הרבה תופעות לוואי והיא אינה מאד יעילה ולכן היא "קו שני". הסבר: "קו שני" מציין שהתרופה הזאת איננה בעדיפות ראשונה, ובתשובה הזאת ד"ר מנור התייחסה לטיפול בהפרעת קשב ורכוז.
דפרקסן אני מצטטת את ד"ר מנור לגבי התרופה דפרקסן: דפרקסן היא תרופה טובה, אבל יש לה הרבה תופעות לוואי והיא אינה מאד יעילה ולכן היא "קו שני". הסבר: "קו שני" מציין שהתרופה הזאת איננה בעדיפות ראשונה, ובתשובה הזאת ד"ר מנור התייחסה לטיפול בהפרעת קשב ורכוז.
א אילנה אמא של שי New member 22/11/04 #3 ערב טוב אני קצת מפחדת לתת לילד את התרופה כי יש לה כמו שכתבת תופעות לוואי היא יוכלה להזיק לו תגידי לי מה התופעות הלוואי
ערב טוב אני קצת מפחדת לתת לילד את התרופה כי יש לה כמו שכתבת תופעות לוואי היא יוכלה להזיק לו תגידי לי מה התופעות הלוואי
ח חגית35 New member 22/11/04 #4 כמו של כל נוגדי הדכאון כאבי בטן בחילות כאבי ראש סחרחורות לרוב זה חולף או מסתדר עם התאמת המינון
א אילנה אמא של שי New member 22/11/04 #5 חגית ערב טוב את מכירה את התרופה העם נותנים את זה גם לטוראט כי אני מפחדת לתת לו בגלל תופעת הלוואי
א אילנה אמא של שי New member 22/11/04 #6 חגית מה שלומך חגית ראית את אלין בערוץ 2 אצל רפי קרסו היא הסבירה על הטוראט כל הכבוד לה