שלום

elikrf

New member
שלום

כאן אני חדש בפורומים אחרים לא ידידה הכי טובה הביאה אותי הלום מקווה שיהיה לי טוב כאן איתכם שיהיה לכם אחלה חורף הגשם דופק כר בחלוני ומחר שמעתי יש שלגים

שלום שלום../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

הגשם דופק על חלון, עושה לי ממש תיאבון, לראות אותך כאן שיגעון מיד פותחת מזנון, ואם תתעקש אפתח גם מזרון..
מדליקה הכוכבים, שיהיה לך אור לעולמים מחפשת מילים לברך אותך כאן בארבעים. ברוך בואך איש יקר. מכורה לאהבה.

חחחחחח...אשששההה../images/Emo6.gif

שיטטטט שלוש פעמים שלחתי הודעה ותפוז אכל אותה. אז ככה איך היה בשבתתתתת???? והתפילה שלי עזרה הגשם בא רק עכשו... טוב...טוב...גם שלך עזרה.

עכשיו נותר לנו רק

לשאול את פי הנער
יוו רק בשל המחמאה הוא יסכים.... חחחח גם לי יש פה בעיות לשלוח.

זזזזזזז...אם...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם לוחצים על התמונהננננהההה פעם היה בהם שימוש...חחחח

אני מתפלאת עלייך (עם עין רבתי)../images/Emo3.gif

בגילך את צריכה כבר לדעת את זה...
לוקח לי המון זמן לשלוח... לכן אגיד לך לילה טוב!!!

elikrf

New member
תודה

תודה תודה אשה מעולם אחר ואת יודעת שאנו מכירים נכון שיהיה לך אחלה ערב

כפירושששש....../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

מה זה אתם מכירים, ואני הייתי צריכה רמז של פילים, ואיזה מזל טוב מגיע לך ואני לא יודעת מזה מאומה. לילה נפלא.

elikrf

New member
מכורתייייייי

נו באמת לא היה קשה לזהות אותה ומזל טוב היה לי יום נישואין היה וכבר עבר נדף ברוח עד שנה הבאה שיהיה לך ערב מקסים

כפירושששש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב ליום השנה, מי יתן ותמיד תהיה כמו חדשה גם כשתהיו במושב זקנים יהיו חייכם כשושנים. אומנם מאוחר... אבל תמיד כייף לקבל ברכות ולמענך...

elikrf

New member
מכורתייייייייייייי

תודה תודה יקירה עשה לי טוב על הנשמה רק בגלל שזה ממך את את נשמה נהדרת מי יתן וירבו כמוך

elikrf

New member
הגשם הגיע

איזה כייף בחוץ קררררר ואני בחדר חם עם כוס קפה ואת את חסרה לי אמצא אותך באמצא הדרך אאסוף אותך אלי ואשמור לעדי עד

למעלה