שלום!

שלום!

יש לי זוג ציפורי אהבה מקסימים בני 3 חודשים ויש לי שתי שאלות לגבם 1-למה הם משפשפים את המקור בסורגים של הכלוב כל הזמן?ואם זה מצריך בדיקה? 2-השארתי אותם <כמובן שלא בכוונה> בחוץ במשך הלילה,הכנסתי אותם מהם ברגע שקמתי הם כבר היו רטובים ורועדים ניקיתי את הכלוב וייבשתי אותו וכרגע הם בטמפרטורה נעימה בחדר שלי <הפעלתי מזגן על חימום חלש :) כמובן עם חלון פתוח מעט> אממ... יש עוד הצעות? תודה מראש ויום טוב לכולנו צירפתי תמונה שלהם בימים טובים וחמים יותר :)

לאבירדס

הם רגילים למזג אוויר חם,חממי את החדר עוד קצת ותחכי ,הם יתייבשו והתחממו לבד.. ובקשר למקור,זה בסדר,הם אנרגטים כאלו וקופצנים,אוהבים ללעוס ולהרוס כל דבר.. זה נורמלי:)

וואי תודה רבה

הרגעת אותי! אממ ...יש לי עוד שאלה ... תיראי קניתי אותם מחברה שמגדלת אותם בקיבוץ ואני כימעט בטוחה שאילו שתיי נקבות! את תוכלי לזהות לפי תמונות שאני אשלח?אה וגם לומר לי מאיזו מוטציה הן בידיוק?כי אני הבנתי שיש כמה סוגים

כלוב נהדר

וגם לייש בדיוק שנים באותם הצבעים !! לאחד קוראים שתוכי ולשני קוראים חיים נחמן ביאליק לצערי לאבירדס אי אפשר לזהות על פי מראה,אלא רק על פי בדיקת ד.נ.א

תודה מתוקה!

לפי מה שאמרו לי הסוג הזה נקרא "פניי אפרסק" אבל אני לא בטוחה! טוב גם אם אילו שתיי נקבות העיקר שהן מסתדרות חחח זה הכי חשוב מממ..יש סיכוי שעדיין לא שיגעתי אותך ותוכלי להמליץ לי על פיתרון למשך לטווח ארוך יותר?שלא יקרו מצבים כמו בלילה האחרון?? לכסות אותם בניילון/סדין אני נורא פוחדת
והמליצו לי את זה בעבר כך שזה כבר יורד מהפרק... זה רעיון טוב לשים אותם איתי בחדר קבוע??

174M4R

New member
כן, אלו "פני אפרסק".

אני מציע לך להכניס קצת משחקים לכלוב..

קצת?יש המון משחקים בכלוב

התמונה האחרונה צולמה מתי שקניתי בדיוק כלוב חדש :) כימעט כל שבועיים אני מחליפה צעצועים הם משמידים הכלללל!:p

שלי נמצאים איתי בחדר קבוע

וכן הכינוי של סוג זה -פיצ' פייס. אצלי הם נמצאים בחדר ואני עדיין מחסה אותם במגבת שיהיה להם חמים וגם שלא יצייצו לי בבוקר. תשמעי ככה או ככה לא טוב להשאיר אותם בחוץ,יש חתולים,ולפעמים אולי את לא תהיי בבית ומה שכיסית אותם ירד והם יקפאו למוות עדיף לפחות בתקופה הזאת להחזיק אותם בתוך הבית,בסלון,בחדר שלך,בכל מקום שנראה לך! ודווקא אני נהנת שיש מישהי שאני והיא מחוברות באותו הזמן על הפורום המת הזה

ואיתמר צודק בקשר למשחקים

אני מציעה לשים להם משחק עם חוטים,או מראה קטנה,או משהו עם חרוזים הם נורא אוהבים דברים כאלו..

שמתי להם סולם!הם אכלו את השלבים חח

שמתי להם מראה הם לעסו את המסגרת ! אני עושה להם מוביילים קטנים מחרוזים של עץ והם משחקים איתם אחריי שהם קורעים את החוט... הדאגה שלי היא שהם מפוררים את החרוזים ונותרות חתיכות בכל הכלוב .. מה הסיכויים שהם יבלעו את זה?

לא יודעת מה הסיכויים שיבלעו

אבל ליתר בטחון מומלץ לנקות את הכלוב כל פעם אחרי שהם הורסים משהו.. יש משחקים שמשולבים עם טבעות גומי וחוטים תני להם את זה אולי הם לא יגמרו את זה כל כך מהר

את! את...כן כן את....

י'חמודה!
תודה ממש עזרת לי היום חחח שאני לא אתרגל את עוד תיראי אותי פה כל שעה עגולה!!

בזוז

New member
בגלל יצר הכרסום

שלהם, עדיף לא לשים להם צעצועים מעץ - אלא אם לא איכפת לך שהם הורסים אותו העצות של דוקרת טובות אז אני לא אבלבל לך את המח יותר יש מאמר שהבאתי לפורום על לאב בירדס את מוזמנת לקרוא ולהעיר הערות

למעלה