שלום!!!

dandiel

New member
שלום!!!

אני בן 18, שקיבל פטור מהצבא. אני רוצה לעשות במקום שירות לאומי. האם קיימת מסגרת שנועדה לבנים? אם כן, אפשר לשמוע פרטים? תודה!!

טילו

New member
../images/Emo3.gifאתה לא ישנ בלילה, הא?

בנים בהחלט יכולים לעשות שירות לאומי, ממה שאני יודעת ניתן לעשות זאת רק דרך עמותת "שלומית", שאת פרטיה יש בקישורים. תוכל להתקשר אליהם ולקבל בדואר חוברת עם פירוט של מגוון התפקידים שתוכל לעשות בשירות לאומי. הרבה בהצלחה! טילו העטלפ המקפצץ שמתנפל על נעמה עמ בקבוק חומר ניקוי!

dandiel

New member
חחחח

כן, די לא ישן בלילה... האם העמותה מקבלת גם נוער חילוני?

העמותה מקבלת רק נוער חילוני.

טוב, זו הייתה הגזמה, אבל "שלומית" היא עמותה חילונית. ישנה גם עמותת "ש"ל", לחילונים, וגם העמותות הדתיות התחילו לקבל בנים לשירות לאומי, אם אתה מעוניין ("האגודה להתנדבות"). נעמה, הבשלי"ת הרעבה-מאוד שמתנפלת על טילו ושואלת אותה: "מתי??? מתי עושים כבר קניות?!?! אני רוצה חביתה!!!", ואפילו משתמשת באותיות סופיות (להוריד את היד למטה)
. כואב לי המחזור (איזה פורום של בנות...).

dandiel

New member
אפשר לקבל את הפרטים של עמותת

ש"ל? התקשרתי היום לעמותת שלומית וביררתי לעל ההרשמה. הבנתי שההרשמה מתחילה רק בעוד שבועיים. עד מתי כדאי לי לדחות את זה? אני אסביר את עצמי: אני בתהליכים של לצאת מהצבא. ביום ראשון הקרוב יש לי קב"ן, וכל התהליך ייקח אולי חודשיים במקרה הטוב. לכן, האם כדאי לי להירשם רק חודש וחצי או חודשיים אחרי שמתחילה ההרשמה לשנת השירות הקרובה, או שכדאי לי לחכות לשנת השירות הבאה (שתהיה בספטמבר 2006!!!!!)

justagir123l

New member
לדעתי..

עוד חודשיים זה ממש לא מאוחר מדי כדי להירשם לשנה הקרובה. אני נרשמתי רק במרץ 2004 לשלומית ולא היו בעיות להתקבל לשנה שהתחילה בספטמבר 2004. עדיף לא לחכות, חבל על הזמן שלך..

העמותה מקבלת רק נוער חילוני.

טוב, זו הייתה הגזמה, אבל "שלומית" היא עמותה חילונית. ישנה גם עמותת "ש"ל", לחילונים, וגם העמותות הדתיות התחילו לקבל בנים לשירות לאומי, אם אתה מעוניין ("האגודה להתנדבות"). נעמה, הבשלי"ת הרעבה-מאוד שמתנפלת על טילו ושואלת אותה: "מתי??? מתי עושים כבר קניות?!?! אני רוצה חביתה!!!", ואפילו משתמשת באותיות סופיות (להוריד את היד למטה)
. כואב לי המחזור (איזה פורום של בנות...).

למעלה