שלום

מיכל ט

New member
שלום

אני יודעת שאתם לא מכירים אותי, אני כותבת בפורום תמיכה למבוגרים עם ADHD. אני צריכה את עזרתכם. בפורום ריפוי בעיסוק נפתח שירשור שהקפיץ לי את הפיוז על לנסות למצוא צדדים חיוביים בתכונות שליליות והתחילו לדבר שם על כמה זה נפלא ונהדר להיות אימפולסיבי ושיש בזה המון שמחת חיים. זה כל כך מעצבן אותי שחבורת דודות מרפאות בעיסוק יושבות ומחליטות כמה זה נהדר וניפלא, אני רוצה לראות מה הן היו כותבות אם התמודדות עם אימפולסיביות הייתה מנת חלקן בהתמודדות היומיומית. בקיצור תיכנסו, תיקראו ואם אתם שותפים לתחושה שמשהו לא טוב קורה שם אני אשמח אם תוסיפו שם את דעתכם תודה רבה מיכל

zivadina

New member
דיון על אימפולסיביות

הוספתי את תגובתי, ואני מקווה שגם אתם תגיבו שם.

מיכל ט

New member
תודה זיוה על ההתייחסות

כניראה שאת האחרים זה לא מספיק מענין. אם שמת לב גם בפורום ריפוי בעיסוק ברגע שזה הפסיק להיות הומוריסטי זה כבר לא מספיק מענין אף אחד בשביל להמשיך את הדיון. חבל לי שקולגות שלי יכולות להיות כל כך שיטחיות. היום בריפוי בעיסוק מדברים על זה שהקליינט במרכז ויש הרבה כבוד למטופל בלה בלה בלה , הכל מהפה לחוץ. קשה היום למצוא אנשים שאפשר לפנות אליהם לבקש עזרה בידיעה שהיחס יהיה מכבד ולא פטרוני ומעצבן. חבל, אבל זו המציאות וכל מה שנשאר לי הוא ללמוד מזה ולנסות להיות אחרת

zivadina

New member
את "בעלת עניין" והן לא.

בשבילן אימפולסיביות היא עוד "מקרה", בשבילנו זאת דרך חיים שצריך לשלוט בה. זה כל ההבדל. ו...אנחנו כבר יודעות שאת אחרת.

קראתי את ההודעה הראשונה

"אני חושבת שאם האדם מחובר לאימפולסיביות שלו ומצליח לשלוט בה..." ואני בכלל לא יודעת איך להתחיל להגיב על זה. חבל שאנשי מקצוע לא מבינים מה זה אימפולסיביות...

למעלה