שלום

שלום

שלום לכולם... רציתי לשאול איך אני יכול לחלות בסכרת?.... תודה לעונים ויום טוב לכולם!!

hilapo

New member
יכול להיות כמה סיבות:

1.גנטי\תורשתי 2.משקל עודף 3.תזונה לא נכונה. ואחרי בטח יוסיפו עוד..

i l a n n a

New member
4. מצב של דחק

או טראומה נפשית או פיזית קשה מאוד... מצורף קישור http://www.matalk.co.il/frum/frum94.htm

כמעט שלא עונים לך, פני שלא ברור....

כמעט שלא עונים לך, פני שלא ברור למה אתה שואל?? תן פרוט ויהיה יותר קל לתת לך תשובה.

chopi

New member
ניסוח לקוי ומעצבן

אם היית שואל כיצד אני עלול חס וחלילה ללקות בסוכרת היית מקבל תשובה עם הפנייה מהירה. משאלתך הבינו רבים כי אתה משוועה או מתעניין כיצד ללקות בסוכרת. מניסיון כסוכרתי עדיף לך להתעניין באידס לפחות שם נהנים בהתחלה. אין לך מושג מה זה לחטוף כל שנה כסוכרתי שפעת למרות הזריקות, הסבל והחולשה והכאב כמעט בלתי נסבלים בנוסף לקפיצות סוכר מחרידות ושפעת ממושכת. שנה טובה

כנראה באמת

לא הבנתם... זה לא חס וחלילה שאני רוצה לחלות פשוט אנחנו לומדים השנה במסגרת שיעורי ביולוגיה על מחלות וקיבלנו עבודה על המחלה הזו אחד הסעיפים היה: על מנת לחלות בסכרת תוך שבוע, מה עליכם לעשות"... השאלות דפוקות, כן אני יודע אז רציתי שאולי תעזרו לי לענות מכוון שהייתה לי שפעת בשבועיים האחרונים והחסרתי הרבה חומר.. תודה רבה ויום טוב לכל חברי הפורום!

תוך שבוע נו באמת

סוכרת זו לא שפעת. אני לא אכתוב מה דעתי על המורה שלך. לסוכרת סוג 2 "דרוש" רקע גנטי תזונה מאוד לא נכונה ומשקל עודף לאורך שנים- זה לא מצב שקורה תוך שבוע אלה לאחר הזנחה אורכה. סוכרת סוג 1 - עדיין לא ברור הגורם אבל ככל הנראה תקיפה של הגוף את עצמו (מחלה אוטואימונית) יש השערות שע"י וירוס כלשהו בהתאם לרקע גנטי מתאים.

i l a n n a

New member
מה???? נדפק למורים המוח?

אני חותמת לכם שהמורה הזו בטח עשתה סמינר של יומיים או קנתה את התואר שלה... ולמורה שלך תמסור את הכתובת של האתר הזה כדי שתוכל לשוחח עם אנשים ה"סובלים" מסכרת... ואנחנו נסביר לה כיצד זכינו בסכרת ומה עליה לעשות כדי לזכות בקצת מוח... בחיים שלי לא הייתי כ"כ עצבנית כמו שאני עצבנית עכשיו!!! מה זה איך לחלות בסכרת תוך שבוע?????????? קיבינימט זו תוכנית הלימודים היום בבתי הספר???????? לא פלא שרוב התלמידים שלנו לא יודעים 1+1 ורמת הלימודים בישראל שואפת לתחתית הרשימה במדינות הנאורות בעולם...

אני מסכים

איתך במליון אחוזים... אבל מה אני יכול לכתוב? אכילת סוכר 24 שעות ביממה?... בבקשה תעזרו לי... ואם לא לטווח של שבוע אז לטווח גדול יותר תודה

i l a n n a

New member
מה ז"א מה אני כותב?????

גם אם תאכל סוכר במשך שנתיים רצוף לא תפתח סכרת אם אין לך את הנתונים שצריך כדי לפתח את המחלה... מדובר פה בהרבה גורמים ומלחמה של חיים שלמים להשאר מאוזנים ובריאים. תכתוב למורה שלך שאין מה לעשות כדי לחלות בסכרת תוך שבוע... (כמו שלמחלת נפש שלה אין מרפא) ואם היא לא מאמינה תפנה אותה אלי....

i l a n n a

New member
טוב. תקרא...

אני מציעה שתצא מזה יפה ותסביר לסתומה שמלמדת אותך שסכרת זו מחלה רצינית שאי אפשר להדבק בה... תכתוב בקצרה על הסכרת (תקרא אנציקלופדיות) ותכתוב לסיכום שאי אפשר לחלות במתכוון בסכרת... אחרת אני לא רואה איך אתה יכול לצאת מזה...

chopi

New member
ילד תקרא טוב

כנס לאתר מתוקים שם תמצא ספר מפורט על סוכרת , חוץ מזה יש המון אתרים לתלמידים עם המון חומרים ומידע (אני יודע, רעייתי מורה למדעים ) חוץ מזה לפי השאלות כנראה המורה שלך התכוונה לאידס: נדבקים מזה , עשוי להופיע תוך שבוע...) גם נהנים מזה בהתחלה מצטער לא בבית ספרינו דרך אגב, קונטרה למורה שלך, הדפס את כל התגובות שלנו כדי להשתיק אותה ולעורר אותה מטפשותה בהצלחה

למעלה