שלום!!!

../images/Emo141.gif ווי לוב יו שיר

<<מרגישה כמו בקבוצת תמיכה
>> אל תשכחי שאני פה בשבילך

רייצל87

New member
תאמיני לי שזה כלום..

לעומת מה שיהיה לך בתיכון .. מה שהולך שם זה שפוט מטורף.. הלחץ של הבגרות ,נכון שזה רק פעמים בשנה אבל עדין... בקיצור שיר תהני מהחיים שלך כי את עדיין צעירה ואין לך דאגות חשובות על הראש...

רחלי את צוחקת או מה ?! ../images/Emo11.gif

אין לה אפילו את הצ' של צעירה ... שיר אוהבים אותך המון
פשוט כיתה ט' זה אחת הכיתות היותר קלות שהיו לי לפחות, ואם את חושבת שזאת כיתה קשה, אני לא רוצה לדעת מה תחשבי על כיתה יא' שעד כה היא בהחלט הייתה הכיתה הכי קשה שלי ! שיהיה לך המון בהצלחה ... ואני מצטרף לרחלי, אל תהי תקועה בלימודים כל היום, תשתחררי קצת, תעשי חיים, והנה ציטוט מבן אדם שעד היום רואים בו גאון אנושי: "אף פעם לא נתתי לביה"ס להפריע להשכלה שלי !" אלברט איינשטין !

רייצל87

New member
חחחחחחח

גם אצלי כיתה ט' הייתה הכיתה הכי קלה.. הברזנו חופשי ועשינו פול שטויות.. ובאמת כיתה יא' ממש קשה ועמוסה.. ואביחי סחתיין על המשפט .. מאוד חכם.. ועוד מבן אדם יהודי.. נדיר

המשפט הזה כל כך נכון ! ! ! ../images/Emo98.gif

כאילו בן אדם שאומר משפט כזה אין ספק שהוא גאון !

tamar brandy

New member
וואי איזה דפוקיםםםםם ../images/Emo163.gif

<סליחה^ אבל זה מה שאתם!> שיר מופתניקית!!!! אתם אומרים שקשה ללמוד חומר של י'א וכל זה והיא לומדת של י'א!!! חחחחחחח איך הצחקתם אותי, מטורפים!!!

רייצל87

New member
מאיפה אני צריכה לדעת?

למה היא צריכה לממוד חומר של יא' בכיתה ט'??? מה ההיגיון? שתסיים ללמוד בכיתה י'?? שיר את ניגשת לבגרויות השנה?

tamar brandy

New member
לפחות אצלנו בנוע"ל...../images/Emo163.gif

יודעים מה שיר לומדת ובאיזה כיתה.. חוץ מאח שלה אתם לא יודעים עליה כלוש!

רייצל87

New member
לא נכון..

אני יודעת שהיא לומדת בכיתת מופת ואני יודעת עליה עוד כמה דברים.. זה שאני לא יודעת מה חומר הלימוד של כל חניך שלי אומר עלי משהו?? אני בקושי יודעת את החומר שמלמדים אצלי בכיתה

shiroosh999

New member
שלך לא...

אבל אני אוהבת אותך הרבה יותר מהמדריכים שלי! *לא לקחת אישית* אנחנו לומדים חומר של יא', בגלל הקורסים של האוניברסיטה, היו לנו אתמול אסיפות הורים עם אנשים מבר-אילן, והם תכננו את העתיד שלנו עד לכיתה יא', אגב, העתיד שלי עולה 31 אלף שקל וכולל תואר ראשון.. =/

למעלה