שלום..

בתכלס

אל תאמינ י לבנתיים למה שאומרים על שודדי הקאריבים 2 כי זה רק שמועות התסריט לא גמור אז אין עדיין עלילה או לפחות לא שידוע לנו. :)

גברת דפ

New member
זה מסביר הרבה...,בערך

חחחח, זה מזכיר לי הבאתי תמונות של ג'וני בשביל הלוקר אז כמה בנות חשבו שאני פריקית בגלל התמונה של המספריים של אדוארד ואז סטיליסטית... חחחחחחח

חחחחחח או באיזה כיתה את? :)

יא לוקרים לנו לא היה אבל היה כתוב לי כל מיני שמות של להקות רוק על התיק אז קראו לי פריקית טחחחח וגם העובדה שאני לובשת שחור בלבד ושמה לק שחור לא עוזרת אבל אני סך הכל בנאדם אינדבדואלי אה סיפרתי פעם לאנשים שאני אוהבת את ג'וני בשיעור צרפתית XD

גברת דפ

New member
אני כיתה ח'

ועשו לנו לוקרים רק השנה... אז רוב הלוקר שלי מכוסה בג'וני ובעוד כמה ג'וני חמודים^^ ואני מדברת עליו כל היום וחולמת עליו בלילה שזה מזכיר לי חלום קורע שחלמתי עליו!! חלמתי שג'וני ועוד ארבע בחורים מתחפשים לבנות, ואז מגיע להקה ונידלקת אליהם ואז ג'וני אורמ זה עד כאן! אנחנו גברים! ואז אני רואה את ג'וני בבית חולים... ואז הוא אומר לחבר שלו שיביא לו את הג'ינס והוא קורא לי והוא מציע לי נישואים ויש לנו שלוש ילדים!! והכי מצחיק זה שיום אחר כך מצאתי תמונה שלו בתחפשות של אישה!!!

אוי זה ממש חמוד :)

לנו עשו לוקרים בי'א אבל אף אחד לא הספיק אפילו להשתמש וביטלו אותם חחחחח ביצפר פשע! אה לפחות יש לי ימבה תמונות של ג'וני בתוך הארוך זה כמעט אותו דבר ;) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלום ענק!!!!!! אני גםן רוצה ג'וני בדראג ;)

גברת דפ

New member
ואתמול בלילה..

חלמתי שהבן שלנו אז קוראים לו ג'ונתן ^^; והוא שואל למה אבא הרבה זמן לא בבית אז אני אומרת לו שוהא מצלם סרט ואמרתי לו שנילך עכשיו לבקר אותו... והשומר לא מאמין לי שאני אשיתו אז אני בעוטת בו! ואז בחדר ההלבשה של ג'וני אני מתחבאת בארון! ואיזה כלבה אחת מנסה להתחיל אותו והוא אומר שהוא אוהבת אותי *מזילה ריר מיתוך שינה* ואז היא אומרת לא אז מה והוא אומר לה "אני אוהבת את טלי" ואז אני יוצאת ואומרת נכון הוא אוהב את טלי כלבה!!!! ואז אמא שלי מעירה אותי חבל.. היה יכול להיות שם קאט פאייט

חחחחחח זאת במקרה הייתה ונאכסה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יופי ככה מטפלים בהן ;) אה טלי הוא שמך? שם יפה.

גברת דפ

New member
לא סתם טלי, טלי טל!

טוב עפתי מהמחשב היקר ואהוב והחשוב שלי!!!!!!!(התמונות של ג'וני בו) דרך אגב האישה הזאת הייתה "אישתו" בשאיפות כלבה זונה!!!!!!! טוב זזתי ביי

גברת דפ

New member
אני יודעת!

בעעעעעעעעעעעעעעע.... היא ליקקה את ג'וני בסרט!!! רחמים!!! היום סוף סוף לא חלמתי על ג'וני>< לא שאני שמחה אבל סוף סוף זה לא חלום הזוי עליו

גברת דפ

New member
דרך אגב...

ראיתם ממה התחילה השיחה הזאת בכלל?! חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב הייית צריכה לספר את החלום הזה למיש'ו^^ דרך אגב תודה למיש ששלח את האתר עם התמונות מהסרטים של ג'וני זה עזסר לאוסף שלי עכשיו יש לי 130 ומש'ו... ואם אני יוכל אני ישיים באתר גם כתה תמונות של המלך!!!!

גברת דפ

New member
אני יודעת^^

אני אוהבת את הצבעים.., דקה הכלבה שלי דופקת בדלת..הרגל!!!! לעזעזל בצפר! אה.., אז אני אוהבת את הצבעים שחור , אדום דם, סגול (טיפה) וכחול ואש הצבסעים הכי יפים בעולם!!!

° w a v e °

New member
שחור זה צבע טוף :)

תכלת. הכי שולט :) אה, ויש כזה דבר כחול אש? לא שמעתי אף פעם... :/

למעלה