שלום

sisi si1

New member
שלום

עברתי ממקום שירות אחד לאחר (הראשון כלל מגורים מחוץ לבית בדירת שירות והשני הוא בבית) ומשום כך גם עברתי מרכזת אחת לאחרת. את הרכזת הראשונה פגשתי מספר פעמים אך את הנוכחית לא פגשתי בכלל (רק דיברתי איתה טלפונית) את הכרטיס שירות החזרתי כשעזבתי את מקום השירות אני כבר חודש במקום השירות החדש ועדיין אין לי כרטיס שירות ולא עברתי שום שיחת הסברים עם הרכזת החדשה. אני אומנם יודעת פחות או יותר על כל התנאים בשירות הלאומי אבל בכל זאת מגורים בדירת שירות ובבית הם שונים לחלוטין ולכן גם התנאים שונים. דיברתי איתה כמה פעמים וביקשתי להיפגש איתה אך העיניין נדחה כל פעם מסיבה אחרת - מה אני אמורה לעשות? בנוסף הרכזת אמרה לי שאני אקבל את המשכורת על חודש ספטמבר יחד עם אוקטובר, מכיוון שעבדתי רק חצי חודש (כלומר ב8 לנובמבר) - והבנתי שאני אמורה לקבל בסביבות ה700 שקל. אך משום מה נכנסו לי 570 שקל לחשבון בשבוע שעבר. איך זה הגיוני? האם אני אקבל כל הזמן 570 או שזה רק על חצי חודש - איך זה הולך? רק בבקשה אל תפנו אותי לרכזת שלי כי אני לא כל כך מצליחה לדבר איתה ולקבל תשובות. תודה רבה לכל העונים

הייבי

New member
היי..

המשכורת נקבעת לפני טבלאות של משרד העבודה. הסכום שתקבלי תלוי באופי השירות שלך, כלומר: מגורים בבית, כלכלה עצמית או במקום השירות וכד'... אם את גרה בדירת שירות ולא מקבלת ארוחות במקום השירות את אמורה לקבל משהו באזור ה-700 לא כולל נסיעות.. יכול להיות שה-570 הם מקדמה או משכורת מאוחרת על החצי חודש.. את יכולה לברר את זה מול הרכזת - ממה שאת אומרת זה קצת לא אפשרי.. פשוט תמשיכי להציק לה ולהתקשר - זה התפקיד שלה לדאוג לך .. או שתחכי ל8 לנובמבר ותראי איזו משכורת תיכנס לך. בקשר לכרטיס בת שירות זה את צריכה לברר מול הרכזת... אפשר לשאול מאיפה לאיפה עברת ובאיזה עמותה את?

למעלה