שלום

w21w

New member
שלום

קוראים לי חן וסתם אני מכירה את הפורום פשוט אין לי כוח לכתוב אז סתם בסוף החלטתי לכתוב אבל עזבו סיפור ארוך

slallum

New member
חברה של גילי../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה=]

G o o l a

New member
חחח.. זו לא חן חברה שלי.. או ש..../images/Emo11.gif

ש י ר ע

New member
הממ.. לא רשמת הודעה דומה../images/Emo48.gif

בפורום כוכב-נולד? קיוט
וולקאם

jack 1

New member
ספמארית.

תבדקו תכרטיס שלה. היא רשמה את ההודעה הזו בעוד 8 פורומים שונים

darkness calls

New member
היי, בדיוק היום חשבתי עליך../images/Emo12.gif

וחשבתי להצטרף לפורום ה"פ ולצעוק עליך שנטשת אותי כאן אז באתי להתעלל בך שם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחיחח בדיוק רציתי לשאול אותך בפורום באסטד ממתי את פה בפורום../images/Emo13.gif אבל עכשיו אני רואה שהצטרפת גם לפה, אז אני אברך אותך לשני המקומות... אני דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif (סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif) בת 16 וחצי מנס ציונה../images/Emo82.gif, נשואה באושר../images/Emo47.gif לדן וויקס האנה../images/Emo99.gif הלוא הוא ואד המקסים../images/Emo99.gif והמדהים../images/Emo99.gif והמהמם../images/Emo99.gif והשולט../images/Emo47.gif|מאוההב| והחתיך../images/Emo99.gif והמלאך../images/Emo99.gif והמתוק../images/Emo99.gif, והחמוד../images/Emo99.gif והשושו../images/Emo99.gif והמאמי../images/Emo99.gif והנשמה../images/Emo121.gif../images/Emo99.gif והעיניים../images/Emo99.gif והפצצתי../images/Emo59.gif../images/Emo99.gif והמשגע../images/Emo99.gif ואת מבינה את ההמשך../images/Emo3.gif, אז שתהיה לך התמכרות נעימה לפורום../images/Emo43.gif הזה וגם לבאסטד../images/Emo24.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif

למעלה