שלום

חסודה

New member
שלום

סליחה על ההתפרצות.. אני חובבת של הסידרה היפים והאמיצים וגם של הסידרה המנוחה כל ילדיי.. מישהו יודע למה היא ירדה? והאם יש סיכוי שתחזור.. אני יודעת שעבר המון זמן מאז... ובכל זאת. תודה

NarihS

New member
אני אישית לא יודעת

אבל תחכי קצת, או היום או מחר יענו לך על זה :)

girlontop

New member
אאל"ט, היא ירדה משיקולי רייטינג

לא נראה לי שהסדרה תחזור והערוץ השני לא נותן תשובה ברורה בנושא (ותודה לרונית
).

Guy K

New member
כי ערוצי הטלויזיה שמים עלינו פס

בכלל לא מעניין אותם אם את רואה סדרה כבר כמה שנים טובות. ככה הם הורידו את קרוב רחוק, ככה הם הורידו את לחיות את החיים, וככה הם מורידים את כל ילדיי. פשוט בושה וחרפה.

כדורית

New member
יש לי השערה

אני חושבת שזה בגלל שהפרקים בני העשרים דקות התחלפו בפרקים בני 40 דקות שזה דבר שקרה בארה"ב לפני 9 שנים בערך... מה שאומר שלערוץ 2 אין מקום לדחוס אותה.. ואם אתם חושבים שניתן לפתור את העניין ע"י חלוקה לשני פרקים נפרדים אז תחשבו שוב... בוא ונחשב זאת כך- היינו בשנת 96-97 בשעה שכל ילדי בארה"ב היו ב- 2004 זאת אומרת הפרש של 7 שנים בערך, עכשיו תחצו כל פרק ל-2 ונגיע למצב של הפרשי זמן בני 10 שנים בערך תוך שנה , שזה כבר גטורם לכל ילדיי להיות בלתי אקטואלית לחלוטין, אולי זה מפריע לכם אולי לא אבל כנראה שלערוץ 2 זה כן, אז תנסו לשכנע אותם לתת שעה אחרת לאופרה הזו (אני אישית לא אוהבת אותה..)

girlontop

New member
../images/Emo45.gif את צודקת

אבל הם לא יכלו לחשוב על זה כשהם קנו את הסדרה לפני 4 שנים? בינתיים אנשים התמכרו ופתאום גוזלים מהם את הסבוניה האהובה עליהם.
ותראו מה אנחנו מפסידים

את לחיות את החיים -

העבירו ל yes אמרו אז למה זה היה ככה... אבל מרוב שזה היה מזמן... שחכתי...

חסודה

New member
היי

תודה לכם על התגובות..חבל שיש כאלו שיקולים.. כי מי שאוהב את הסידרה לא ממש מעניין אותו כמה עוד אנשים רואים את הסידרה. אני יכולה להעיד שגם חמותי הקשישה (מקוה שהיא לא נכנסת לפורומים) הייתה רואה בקביעות, ויכולנו לעדכן זו את זה במה שהחמצנו.

חסודה

New member
יסלחו לי

כל מי שלא מעניין לו את העכוזון.. אבל בהמשך לשאלתי מלפני כמה היום ראיתי שהתוכנית האהובה עלי( חוץ מיפים) "כל ילדי" חוזרת והפעם בערוץ אחד..... לראות ולא להאמין אז מקווה אתם סולחים לי על ההתפרצות הנה..

Gn434

New member
נכון:כל ילדי מה-31/10 ב18:05

הערוץ הראשון-השידורים יחודשו מהפרק שבה הופסק השידור בערוץ 2

למעלה