שלום .

lirandr

New member
שלום .

אני חייל בשנתי האחרונה לשירות . מאז ומתמיד הייתי באיזור א+ . יש לי פגיעה בפנים , תפרים די בולטים בפנים באורך של 2.5 ס"מ - כתוצאה מפגיעה במהלך השירות. האם ניתן לקבל פיצוי על הפגיעה בפנים ? כמו-כן , היה לי שבר ביד לפני כשנה , מאז חזרתי למצב בריאותי תקין , האם ניתן לתבוע להכרה באחוזי-נכות על כך ? תודה רבה על תשובותיכם !

AVI359

New member
LIRANDR

LIRANDR שלום רב חיובי,אנא התיעץ במשרד אנ"צ קרוב למקום מגוריך לפני הגשת התביעה על מנת לא לעשות שטויות שקשה לתקנן בעתיד. בברכה אבי

עָנת

New member
שלום לך חייל../images/Emo24.gif

גם אני מצטרפת לדברי אבי שלנו
lirandr בנוסף,אני מציעה לך לשמור כל חומר רפואי,שיש לך אודות פציעתך המשך שירות נעים,מהיר
. שוב הביתה בשלום,ובבטחה

lirandr

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה לכם !

האם עלי לפנות לביה"ח כדי לקבל העתקים של הטפסים ?! אין לי שום טופס אצלי , האם להתחיל להתארגן ולבקש מהביה"ח ? כמו-כן , סליחה על הבורות, אבל מה זה : אנ"צ ?

עָנת

New member
אנ"צ=ארגון נכי צהל../images/Emo70.gif

אני חושבת שכן,עליך לפנות לבית החולים לבקש העתקים של אישורים רפואיים. או לבדוק האם רם2 יכולים להשיג לך אישורים אלו.

Che guevera

New member
../images/Emo9.gifראבאק הכל יש בתיק הרפואי

שנמצא בדרך כלל בתיק בשרות, תגנוב ואו תיקח את כל החומר והעתקים משם..

חייל תובע??

מצטער ידידי החייל, לדעתי הטעו אותך ובגדול, אין לך יכולת לתבוע כרגע , אתה עדיין בשרות פעיל, וע"כ כל התהליך שלך עובר דרך ר"מ 2, אין לאירגון נכי צהל אפשרות לעזור לך, אלא אולי ביעוץ לא פורמלי, וגם זה לא בטוח, אתה חייב לדאוג שיהיו לך כל המיסמכים בנוגע לפגיעות שנפגעת, ולבדוק דרך היחידה שלך , דרך קצינת הנפגעים איך לעשות ומה, אלא אם אתה עדיין שייך לר"מ 2, רק זו הדרך ולא אחרת!!

עָנת

New member
איש יקר../images/Emo24.gif

אני הגשתי את התביעה 3 חודשים לפני השחרור. (זה היה לפני 12 שנה)

עָנת

New member
OK,אז זו המשימה שלך../images/Emo3.gif

תשיג בדרך חוקית
את המסמכים
שיהיה לך יום נפלא

את התביעה אפשר להגיש

את הסיוע אי שפשר לקבל מהאירגון כל עוד אינו מוכר כנכה, את התביעה יש להגיש בסיוע ר"מ 2 או בסיוע חברים טובים ובעלי ניסיון!!

עָנת

New member
איש שכחת עוד דרך חשובה לסיוע.....

אנחנו (הפורום)
נשמח לעזור ולכוון

אוהד11

New member
בהיותי איש קבע התגלתה בעייתי והגשתי

תביעה שהתקבלה. אחרי זה המשכתי לשרת עוד שנים רבות ובמקביל הוכרתי כנכה צה"ל. אין קשר בין השרות לתביעה.

בני1234

New member
אין דין שרות סדיר לשרות בקבע

עמ לא לבלבל את הציבור חייל בסדיר אינו יכול להגיש תביעה למשרד הביטחון. איש קבע יכול

בני1234

New member
איש המזח

תודה על המחמאה כמי שהיה באותה חזית , ויודע בדיוק מה עברת ומה חוויתה הן בזמן הלחימה ובעיקר אחריה..... אחים אנחנו תודה

למעלה