שלום

pitzpooch

New member
10Q

למה הטכנאים של סלקום היו צריכים לבוא בדיוק ברבע לשבע?! טוב לא נורא, לפחות יש לי פלאפון חדש
תודה שוב על מס' הפרק

hdmtq

New member
נצל"ש

תחשבו איך היה אם לורליי הייתה נשארת עם כריסטופר........ כתבו את דעתך ומה יותר עדיף כריסטופר או לוק? אני אישית חושבת שכריסטופר.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif להמשך עונה חמישית ../images/Emo58.gif

לא לקרוא אם לא רוצים.... הבנתי שהרומן עם לוק לא יחזיק מים (ביטוי נחמד, לא יוצא הרבה להשתמש בו בתוך משפט) כי כריסטופר יחזור בקרוב...

Jason2

New member
../images/Emo58.gif אז זהו

שהמקור שלי לא היה כל כך ברור בקשר לזה, אז אני משער שנצטרך לחכות ולראות מה יהיה עם זה.

STA1

New member
../images/Emo58.gifאין מצב

שלוק ולורליי יפרדו בגלל כריס!!יש מצב שהוא ינסה לחבל במשו החרא!!אבל אל דאגה הם על ב-ט-ו-ח!!ישארו!!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

כריסטופר כריסטופר כריסטופר! אני ממש רוצה לדעת מה קורה איתו ועם שרי. ועם ג'יג'י, הדבר הזה כאילו לא נולד בכלל.

נכון ../images/Emo58.gif לעונה 4

גם כשרורי יוצאת לדייט אז הדייט שלה שואל אותה אם יש לה אחים, והיא אומרת שלא (היא אמנם חצי אחות, אבל עדיין אחות.....)

STA1

New member
הם נפרדו!!!

שרי וכריס נפרדו!!והוא נשאר עם ג'ג'י וכריס ירצה שלורליי תעזור לו לטפל בה!!!איכסס..סתם יצור!!

STA1

New member
../images/Emo58.gifהם נפרדו!!!

שרי וכריס נפרדו!!והוא נשאר עם ג'ג'י וכריס ירצה שלורליי תעזור לו לטפל בה!!!איכסס..סתם יצור!!

morini77

New member
למה למה? ../images/Emo58.gif

למה סתם יצור? מסכנה! כולה תינוקת! וחוצמזה, שיזהר הכריס הזה! אם הוא מחבל ללור ולוק ביחסים אני מזה אתעצבן!!! יוווווווווווו עד שהגענו לרגע שהם סופסוף יוצאים הוא פתאום מחליט להיפרד מהמשוגעת ההיא ועוד להביא אתו את הילדה שלו? מה נסגר??

למעלה