שלום

איזה יופי של אוסף יפה מֶההההה

יש לי 3 כבשים על המדף אבל הם מהחנות של הדולר, אז בטח יש לכם, לא
את הספל של הכבשה של קדישמן יש לכם
הוא מגיע עם קופסת נס קפה. אני כמו שכבר אמרו כאן אספנית חתולים, אבל אין לי מצלמה דיגיטלית.

דובושכ

New member
הכבשים של קדישמן

הרגע ראיתי קישור לקפה בירנבאום בת"א עם ציורי קדישמן תלויים על הקיר. דרך אגב הקישור הזה הוא חלק מאתר שלפ של דרוג בתי קפה - מומלץ

בּני

New member
אוסף מדהים!

תמיד מדהים אותי לראות את כל הכבשים/ צפרדעים/ פילים/ פריטים של אוסף כזה ביחד! את הכבש ה-16 יש לכם?

doroni10

New member
שאלה: האם הכבשים הן רק בובות?

או שאתה אוסף גם כבשים על בולים/מטבעות וכו? דורון,

evilihi

New member
ב-BBC פריים לפני שבועיים היה אספן

כבשים והמנחה המגעילה פשוט הכריחה אותו להפטר מהאוסף כי "אדם מבוגר לא אוסף כבשים". רוב הכבשים נגרסו בסוף התוכנית חלק נמכרו וחלק נזרקו..הם הראו אותו פשוט גורס אותן...אבל היא הרשתה לו לשמור כבשה אחת..באמת תודה.. היה לו אוסף די גדול.. הגישה שלה כלפי רכוש של אנשים ממש מגעילה.. לתוכנית קוראים "לסדר את הבלאגן"

שַׁי

New member
המנחה באמת קשוחה מאד לפעמים

אבל זו הרי העבודה שלה... מה שכן, התכנית הזו מציגה לפעמים סיפורים אנושיים שלא-יאמנו, אפילו בלי כל כוונה מראש לעסוק בכאלה. כשאנשים נדרשים לסדר מחדש את כל רכושם, עולים כל-כך הרבה סיפורים אישיים, כל-כך הרבה פיסות ביוגרפיה והכל מול מצלמות הטלויזיה.

הייתי גורסת אותה../images/Emo6.gif

אבל פעם ראיתי תוכנית שלה בה הם באו לבית בחווה שלא ניקו אותו שנים, והיה ג'יפה מגעיל מגעיל, מלא יצורים מעבר לנקיון עשו שם גם הדברות מכל מיני סוגים. בקיצור זוועה אמיתית, בסוף הגברת שגרה שם אמרה שהיא לא מתכוונת להתאמץ והיא רגילה לחיות ככה והיא לא מתכוונת להתחיל לנקות עכשיו.

evilihi

New member
זה מה שאמא שלי אמרה

הנוסח היותר מדויק היה שתי כאפות ומצלמה בראש
וברצינות - קשוחה קשוחה אבל יש גבול לזלזול ברכוש של אנשים! ולפעמים זה פשוט עולה לי על העצבים

זה באמת מעצבן, אני לא רוצה לחשוב

מה הייתי עושה לה אם היא היתה נוגעת לי בחתול אחד
היא היתה מקבלת ממני 2 כאפות ודלי בראש, על המצלמה חבל

evilihi

New member
התכוונתי למצלמה של התוכנית

כל שלא ממש חבל..זאת היתה רק דוגמה אחת שנחרטה לי בראש אבל יש עוד.. אחלה תוכנית אבל כמו שאמרתי היחס כלפי רכוש/אוספים של אנשים ממש מרגיז לפעמים..כמו ששי אמר ישנם סיפורים מדהימים שנחשפים.. ממש מומלץ לראות..ישנם רעיונות נורא יפים לעיצוב הבית. כתבתי מגילה ארוכה והתפוז החליט שלא צריך לפרסם אותה :)

למעלה