שלום!

guyguy2003

New member
שלום!

רציתי רק להגיד לכולם שלום.. אני שכן של הדרקונה החביבה והמתוקה פה ממלבורן (אפילו כנראה שכנים בשכונה!) ורציתי רק להציג את עצמי

ro99

New member
נעים מאוד!

אני רו מהולנד, כמעט שכנה (אבל לא באותה עיר) של תומממממר...

eig

New member
ברוך הבא....

ברוח מנהג האושפיזין...אחרי הכל סוכות. ואפרופו סוכות, כמי שממש לא חוגג חגים ובמשפחתי הקטנה פה אין דת מלקדת, היה לי מאוד מוזר אתמול כשטיילתי ברחוב לגלות ברחבת בית העירייה סוכה גדולה בסמל לחג ופתוחה לציבור. יש לציין שאני לא גר בתל אביב אלא בטורונטו.

ciccio

New member
benvenuti

אני צ'יצ'ו ואני מייצג את איטליה אין לי שכנים פה, עד כמה שידוע לי, הבחור בפריז הכי קרוב וזה גם 1000 קמ גם פה יש סוכה בפיאצה קורדוזיו... אה מילנו, לא הזכרתי

gragulla

New member
אה.. חבל שלא ידעתי על הפורום הזה

יותר מוקדם. דווקא הייתי במילאנו לפני איזה 3 שבועות (זה אומנם היה רק ל-3 ימים, אבל זה גם משהו)

itay82

New member
howdy ho

and yes, welcome I am supposed to represent about half of Europe... I used to be "the guy from Paris", but now I'm "the guy from Berlin" and as always... Stockholm (going back there tomorrow for a wonderful week of work meetings... lovely, ain't it?)

ciccio

New member
אז אפילו השכן התרחק לי

נו מה יהיה? אז מה יותר קרוב לי עכשיו? ברלין או האג? אגב, בנובמבר כנראה נסע לברלין

ro99

New member
אנחנו ההולנדים דוקא לא בהאג...

אני לא רחוקה מהאג, על שפת הים בכפר ששמו נורדווייק. תומממר ברוטרדם.

ciccio

New member
אוקיי סליחה

משום מה חשבתי שאת נמצאת איפושהו ליד הארלם ותומר זכרתי שהוא בדנהאג... טעות , טועים.... נו מה? שאני אתחיל לרוץ???

ro99

New member
אני לא רחוקה כל כך מהארלם

ויחסית לרומא, תומר גם לא כל כך רחוק מדנהאג... עזוב, אין צורך לרוץ, כבר התעייפתי!
אבל שלא תחשוב שמעכשיו מותר לך להגיד מה שאתה רוצה: אני עוד מסוגלת להתאושש!

tommer28

New member
קודם כל, ברוך הבא...

ואם יוצא לך לפגוש את הדרקונית, תגיד לה שאנחנו מתגעגעים, שתבוא לעיתים יותר קרובות
תומר לא כלכך רחוק מהאג זה נכון, ואפילו התגורר שם חצי שנה (לפני שנתיים וחצי בערך), חוויה שלא בא לי לחזור עליה
ואל תטרח לרוץ, זאתי יודעת רק לאיים, אתה יודע כמה קלוריות בזבזתי בלברוח ממנה רק כדי לגלות שהיא אפילו לא מנסה לרדוף אחרי

ronnl

New member
נעים מאוד וברוך הבא!

והנה אני מייד מציג את עצמי אני רון מדבנטר (עוד אחד מההולנדים כאן רק בצד השני של הולנד בערך) שעה מאמסטרדם בערך

למעלה