שלום!

שלום!

יש לי כמה שאלות!!! מקווה שתוכלו לעזור לי ! האם יש צבעים לבדים שניראים כמו צביעה של גירים?? קצת מוזר להסביר אממ... חלש כזה מטושטש כאילו צבעתם על מכנס או חולצה עם גיר אבל זה לא יורד?? הנעליים שבתמונה ניצבעו באיזה ספריי? כל ספריי יהיה טוב?

לגבי צבעים לבד...

אני אישית לא שמעתי על צבעים לבד עם אפקט גיר. אני יודעת שישנם צבעים שמגיעים כנוזל ואותם מורחים עם מכחול, וישנם צבעים שמגיעים בצורת טושים (חבילה בכ- 20 ש"ח). חוץ מזה יש את צבעי הטוליפ למיניהם, שהם בולטים על הבד. אולי אפשר לדלל מעט את הצבע הנוזלי לפני השימוש, ואז יתקבל אפקט חלש?! זו רק מחשבה לא מבוססת- מעולם לא ניסיתי...

pizi33

New member
בוקר טוב וחג שמח

איזה כיף שאני לא לבד כאן בשעה מוקדמת כ"כ.

3תיתי

New member
לגבי הצביעה כמו גיר

כפי הנראה, את מתכוונת לצביעה עם צבעים רגילים (צבעי שעוה) על ניר זכוכית וגיהוץ על הבד. ככל שניר הזכוכית גס יותר, יוצא אפקט יותר "מפוזר". לא לשכוח בשום אופן לשים קרטונים או עיתונים בין שני צידי החולצה, כדי שהציור לא יעבור לגב ולקחת בחשבון שהציור שיצא, הוא תמונת ראי של מה שציירת על נייר הזכוכית.

Lורליי

New member
מעניין.. נייר זכוכית רגיל?

פשוט מגהצים וזה עובר לבד ושורד כביסות? אני קיבלתי צבעי בד שמזכירים פנדה אבל אני לא יודעת אם יש להם אפקט גירי.. גיי קשה למרוח אותם על הבד

סמדר ר

New member
יש צבעי גיהוץ המיועדים לבד:

צובעים את הדוגמא הרצוייה על נייר לבן רגיל, לאחר שמתייבש מניחים את הצד הצבוע על הבד, מניחים מעליו בד נוסף או נייר פרגמנט ומגהצים בזהירות. כשחוזרים פעם נוספת על התהליך - הצבעים יראו טיפה דהויים ומטושטשים מעט. ניתן לחזור על כך מספר פעמים עד שהצבע "נגמר". בזמנו עשיתי כך כמה תמונות: את השכבה הראשונה הטבעתי על בד סאטן "דושה" (הסאטן העבה), את השכבה השניה על בד אורגנזה דקיק... הנחתי בד דק על הבד העבה. זה יצר אפקט של הצללה... בין השכבות ועליהם הוספתי מעט ריקמה .

:)

יש אולי תמונה שמראה את האפקט של הצבעים?? כי אני רוצה משהו מאוד ספציפי שניראה מאין טשטוש משהו כמו פנדה ששיפשפו את הצבע חזק חזק חזק או כמו גיר מרוח !!! אני עדיין לא צבעתי שום בד ואני גם לא כל כך מבינה בצבעי בד!! אבל ראיתי את הצביעה על בדים עם טושים וזה נחמד אבל לא מה שאני רוצה !! אז אם יש אולי תמונה שאני יראה את האפקט של מה שתיארתם לי או אפקט אחר על בד שאני ידע מה אני רוצה לקנות!!! ובנוגע לנעליים ?? אין מישהו שידוע לגבי ספריי לנעליים?? כל ספריי טוב?? אפשר גם ספריי על בגדים?? תודה!!

3תיתי

New member
אין לי דוגמא, לצערי.

למה שלא תנסי על סתם חתיכת בד? הרי אין כאן השקעה, והתוצאה מיידית. נסי ותראי, אם זה מה שאת אוהבת.

למעלה