שלום :)

Im A PrInCeSs

New member
שלום :)

ממ, אני ניצן, אני נוסעת עוד שבוע וחצי לביקור משפחתי. פעם ראשונה שלי ביפן (בדרך גם ניהיה בתאילנד, ובהונג קונג). רציתי לשאול, יש לכם מקומות בילוי, ותרבות להמליץ לי עליהם? חנויות זולות ומומלצות? המחירים שם יקרים? אני אוכל לחזור יחסית עם הרבה בגדים לארץ? (ד"א, יש שם את החברות קוויקסילבר, אוניל, וכו'...?) :) תודה רבה!

איזה כיף! פעם ראשונה ביפן...

אבל באמת תגידי לאן ביפן (היא גדולה את יודעת...) אם זה בטוקיו אז אני אוכל להמליץ לך על כמה מקומות. בת כמה את ?

Im A PrInCeSs

New member
אוי, באמת שכחתי לציין.

אני נוסעת לטוקיו, אבל אשמח שתמליצו לי על מקומות בטוקיו ובסביבה.. אמממ, אני בת 16. :]

טוקיו והסביבה...../images/Emo8.gif

טוב אז לפי הכל רקע כללי, טוקיו זו עיר ענקית שמחולקת לאיזורים (שגם הם גדולים ורבים) אני לא יודעת באיזה איזור בטוקיו את תהיי אבל אני מניחה שתגיעי למרכז טוקיו לפחות פעם אחת. אני הייתי ממליצה לך לא לפספס איזור בשם הרג'וקו (Harajuku) מקום מדליק ומלא חנויות אופנה ואביזרים... במיוחד כדאי להסתובב בשדרת אומוטסאנדו ביום ראשון ולהגיע לפארק הרג'וקו, יש שם מלא חבר'ה צעירים מחופשים בתחפושות מדהימות כמו שרק יפנים יכולים, מחזה פשוט מדהים ומשעשע (תקחי מצלמה !) עוד איזור מומלץ שמתחבר להרג'וקו הוא כמובן שיבוייה (Sibuya) שגם הוא איזור מלא בצעירים ובחנויות לצעירים (יש שם כל-בו ענק שכולו לבנות גילך) את תאהבי את מה שתראי שם !!! לא רחוק מהכל בו הזה (ששכחתי את שמו..) יש חנות שנקראת "100 yen " , מקום מצויין לקנות מזכרות מיפן בפחות מדולר. (יש שם דברים נחמדים) בקשר למחירים, אז לא הכי זול בטוקיו זה כבר ידוע, אבל אפשר למצוא סיילים ומגוון מחירים. בכל אופן תהיי בטוחה שכל מה שתקני בטוקיו יהיה שונה ומיוחד פה.... תעשי חיים !

raisingod

New member
wow-money

טוב אני חושב שכסף הוא בעיה מרכזית מכיוויפן היא אחת מהמדינות היקרות בעולם. בנוגע למקמות הכל תלוי במה את מעוניינת הרי סך הכל יש הרבה מקומות מעניינים בכל ארץ .(אני גם יכול לעזור בנוגע להונג-קונג אם את רוצהת אבל גם היא יקרה)

PennyLane

New member
איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

אני לא מבינה בקשר ליפן, אבל בבנגקוק תמצאי את כל הבגדים שתרצי במחירים ממש מצחיקים- ובקניון mbk יש בין השאר בגדים שהם חיקוי של כל החברות גלישה (חיקוי מושלם..
). תהני!

gill142

New member
כיף לך,

אממ, האמת שלא הייתי ביפן אבל מקריאה על מקומות יש מספר מקומות שאני יכול להמליץ לך, אבל זה תלוי מה את מחפשת, ולכמה זמן את נוסעת, ובאיזה סגנון את נוסעת (טיול לבד, משפחתי, עם חברות). מומלץ מאוד לנסוע לקיוטו, לאוסקה ולנארה, שם יש הרבה מקדשים בודהיסטים ומקומות היסטוריים. הרבה מספרים כי המקדש המפורסם (שכחתי את שמו) שבעיר נארה, המקדש הבודהיסטי הראשון ביפן, מבנה העץ העתיק בעולם מרתק מאוד. אם את נוסעת להרבה זמן, כדאי לך לצאת מאזור טוקיו לערים הגדולות הקרובות, ואם את נוסעת להרבה זמן מומלץ לנסוע גם לנאגסקי, שם סיפרו לי שהדגים מעולים. בתכלס, יפן יקרה מאוד, יחסית לסין והודו הזולות, אך אם יודעים להסתדר אפשר לבזבז פחות כסף ממה שנדמה לך שתבזבזי. אני לא הייתי ממליץ לקנות שם בגדים, מסיבה אחת, כל מה שיש שם - יש פה! כל מה שיש שם יקר, פה יש גם, רק שפה לרוב זה מיובא מסין ולא מיפן.

gill142

New member
אני שמעתי שיש שם הרבה,

בכל מקום ביפן יש דגים, אבל שמעתי שהם יודעים להכין דגים מעולים, אני לא בטוח שזה נכון, אבל ככה אני שמעתי. ושכחתי לומר לך, בטוקיו יש מלא חנויות של JPOP, אנימה ומנגה, אז אם מעריצת JPOP, אנימה ומנגה, כדאי לך לקנות שם, כי שם יותר זול מאשר בארץ, ואם אני לא טועה יש כמעט בכל מקום בטוקיו חנויות כאלו.

5 0 6

New member
היי, אתם חושבים שאם אני אוכל דג

בנאגאסאקי אני אקבל כוחות של דג כמו עם ספיידרמן? לא, כי אין שם דגים! נפלה שם פצצה גרעינית, למען השם! אתה מנסה להתאבד או מה?!

gill142

New member
אופס, התבלבלתי בין נאגאסקי

לקצת דרום מנאגויה, שם יש דגים מעולים! פדיחה שלי.

Im A PrInCeSs

New member
תודה לכולם ! ושאלה אחרונה

אז, בקיצור אתם אומרים לי שאני לא אחזור עם הרבה בגדים, כמו הציפייה שלי? :\ תודה על ההמלצות , אגב :]

gill142

New member
באופן עקרוני, הכל תלוי בתקציב שלך!

אם את נוסעת עם הרבה כסף את יכולה לחזור עם הרבה, אם את נוסעת בלי המון כסף יהיה קשה לחזור עם הרבה, אבל אני לא ממליץ לקנות שם כלום, אחרי הכל, יפן וסין כמעט אותו דבר בבגדים, וחצי מהבגדים בחנויות הבגדים בארץ מיובאים מסין וקצת מיפן גם, אז לא כדאי לקנות, סתם יותר יקר ובזבוז זמן.

raisingod

New member
אמממ

את תהיי בתאילנד, זו ארץ זולה מאוד(כמובן שאין ממש דברי איכות שם) ואם יש לך תקציב את יכולה להסתדר בהונג-קונג וביפן :)

למעלה