שלום

ScHuMi

New member
שלום

שלום אני דייג מתחיל, התחלתי לקרוא ולהתעניין באינטרנט בנושא זה. אני מתכוון להתחיל לצאת לדוג. קרוב משפחה שלי נותן לי את סירתו (שאינה כבר בשימושו), אך אמר לי שאני צריך לקנות את אמצעי הבטיחות לסירה (מפני שהסירה לא הייתה בשימוש זמן רב, ואני מתכוון לצאת איתה לים, וחלק מאמצעי הבטיחות פג תוקפם), אך אין לי מושג אילו אמצעי בטיחות אני צריך לקנות ! אנא עזרו לי...

Alex33

New member
אם זו סירה רשומה, בעלת כושר שייט..

אז האמצעים בהם היא חייבת רשומים על גב אותו מסמך, בהתאם לסיווגה.. לא ברור לפי דבריך גודל וסוגה של הסירה ועל כן קשה להתיחס לרשימת ציוד הבטיחות בהם היא חייבת." פג תוקפם"- יכול להיות למטפי כיבוי ולציוד פירוטכני. אלה ניתנים לרכישה בחנויות לציוד ימי, ציוד כיבוי צריך לעבור ביקורת על ידי חברות שמתמחות בציוד כיבוי. אולי גם חגורות ההצלה, אם הן ישנות, אינן עומדות בתקן של השנים האחרונות..

ScHuMi

New member
למה אתה מתכוון ציוד פירוטכני ?

דרך אגב, כאשר אני הולך לחנויות הציוד הימי, אני צריך להביא את הרשיון שלי איתי ? או שאין צורך בכך ?

Alex33

New member
לא, אתה לא צריך איתך רשיון כדי ...

לרכוש מוצרים. פירוטכני "הדברים הקטנים האלה" שמתפוצצים ועושים תאורה ועשן הנראים למרחקים ומופעלים בחרום .התקן מחייב בכמות ובסוג הציוד.לרוב תוקפם הוא שלוש שנים מתאריך הייצור , שני התאריכים מוטבעים על האריזה.

ScHuMi

New member
ידוע לכם על חנות...

באיזור הרצליה אולי ? שמוכרת ציוד זה ?

למעלה