שלום מנסה לצרף עבודה שעשיתי לבחינות לבצלאל. מקווה שמעניין אתכם (ויותר מקווה שאצליח..)
ק קובנר New member 27/9/04 #1 שלום מנסה לצרף עבודה שעשיתי לבחינות לבצלאל. מקווה שמעניין אתכם (ויותר מקווה שאצליח..)
I israel1986 New member 28/9/04 #4 זה יפה, אבל.. זה לא כזה מסובך להכין כזה דבר. מצד שני אין לי מושג מה הדרישות של בצלאל.
K Keitarou New member 28/9/04 #6 ;; אין לי WORD... אז אני לא רואה מה אמורה להיות התמונה שםםםם....;-; למישו בא לעשות PRINT SCREEN של זה ולפרסם? ובהצלחה עם בצלאל!!! ^_^
;; אין לי WORD... אז אני לא רואה מה אמורה להיות התמונה שםםםם....;-; למישו בא לעשות PRINT SCREEN של זה ולפרסם? ובהצלחה עם בצלאל!!! ^_^
I israel1986 New member 28/9/04 #7 הנה הצבעים התחרבשו קצת, כי שמרתי את זה כ-jpg. הכל מורכב מהמשפט "גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה".
M Minimal Affair New member 29/9/04 #12 ישראל יא סוס אתה שומע נושאי המגבעת, לא חשבתי שאתה באמת מתייחס להמלצות שלי ברצינות כאילו מתייחס, אבל לאחר מכן גם שומע, יא תותח. איזה שיר שמעת שם?
ישראל יא סוס אתה שומע נושאי המגבעת, לא חשבתי שאתה באמת מתייחס להמלצות שלי ברצינות כאילו מתייחס, אבל לאחר מכן גם שומע, יא תותח. איזה שיר שמעת שם?
I israel1986 New member 29/9/04 #14 ../images/Emo6.gif אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל זה היה השיר שאתה שלחת לי (אני טקסט פוליטי). אבל אני באמת אוהב אותו . בכל מקרה, אני משתדל לא להוריד שירים מהאינטרנט, אז אין לי ממש דרך לשמוע עוד שירים שלהם. אולי אני אקנה איזה אלבום בהזדמנות.
../images/Emo6.gif אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל זה היה השיר שאתה שלחת לי (אני טקסט פוליטי). אבל אני באמת אוהב אותו . בכל מקרה, אני משתדל לא להוריד שירים מהאינטרנט, אז אין לי ממש דרך לשמוע עוד שירים שלהם. אולי אני אקנה איזה אלבום בהזדמנות.
ק קובנר New member 29/9/04 #11 תודה לכולם, בסופו של דבר התקבלתי, אבל ויתרתי ובאתי ללמוד היסטוריה ופילוסופיה בבאר שבע...
ה הסייד הנודד New member 1/10/04 #16 ענק מי האלה שעשו פרסומות כאלה? יש כזו אוניברסיטה שעששתה פעם את הפרסומות שלה ככה. (על הומור שיש כל מיני מילים ובסוף יש תמונה של צ'רלי צ'פלין)
ענק מי האלה שעשו פרסומות כאלה? יש כזו אוניברסיטה שעששתה פעם את הפרסומות שלה ככה. (על הומור שיש כל מיני מילים ובסוף יש תמונה של צ'רלי צ'פלין)