שלום

ליז01

New member
שלום

קרה לי משהוא מוזר.. פעם הלכתי בלילה פתאום ראיתי אישה כזאתי זקנה עם אש בעינים היא שאלה אותי עם יש לי אש...נבהלתי ממנה והלכתי משם... סיפרתי לחברים שלי ויש לי חבר אחד דתי והוא סיפר אז זה לאיזה רבי והרבי אמר שעם היתי נותנת לה אש היא היתה לוקחת אותי לגיהנום ... זה נכון ?
 

noname20000000

New member
איזה פחד!!

אמאלה! נשמע ממש מפחיד.... אבל אני מצטערת אין לי תשובה.
 

אור ה101

New member
ת`שמעי, תופעה

נראה שאם ההית נותנת לה אש ההית אמורה להתמכר לסגריה. עכשיו ליז, פליז די נראה שאת מושפעת מסרטים ואת בעלת דמיון עשיר במיוחד יחד עם זאת נראה שיש פורום מיוחד סיפורי אלף לילה ולילה. אני מאמין שתוכלי לכתוב מדמיונך העשיר סיפורים מיוחדים ומרתקים. מאחל לך בהצלחה אגב, ההיתי ממליץ לך בחום ללמוד דמיון מודרך נראה שמאוד יתאים לך.
 

ליז01

New member
זאת לא אני

רק כתבתי את הסיפור בגוף ראשון לחברה שלי זה קרה ולא נרא לי שזה אמיתי אבל למה שחברה שלי תספר דבר כזה
אולי היא דימינה .. אני לא יודעת .. סתם רציתי לשאול עם יכול להיות שזה אמיתי... ואגב חברה שלי מעשנת אולי זה קשורר?
 

אור ה101

New member
אחותי כתבתי לך כבר

ותגידי לחברה שלך שהיא אחלה אדם ושתתחיל לעזור לעצמה להשתחרר מפנטזיות.
 

Galle

New member
מזכיר לי סיפור..

פעם אמא שלי נכנסה לחדר של אח שלי ופתאום ראתה שיש לו עיניים של חתול!!! ונבהלה רצח! . . . ואז הוא הוריד את העדשות וצחק עליה..
 
למעלה