שלום :)

true light

New member
שלום :)

רציתי לשאול: לחבר שלי יש יומולדת בעוד כמה שבועות, ורציתי להכין לו קופסא ובתוכה כמה דברים. העניין הוא שאני רוצה שהקופסא תהיה גם היא מקושטת (אני יודעת שזה קיטשי, אבל בא לי משהו עם לבבות וכו'
). יש לכן אולי לינק שמסביר שלב אחרי שלב איך לעשות את זה? אה, עדיף משהו בעלות לא גבוהה מדי, כי גם ככה הדברים בפנים יצאו יקרים. תודה מראש :)

../images/Emo39.gif הכי פשוט:

קופסאת נעליים שעדיין נמצאת במצב טוב. לצפות אותה בנייר עטיפה שתאהבי, או הדבקה ישרה כזאת או שתחתכי אותו לכל מיני חתיכות עם הידיים ואז תדביקי, יכול להיות ככה יותר מיוחד ומעניין. נצנצים פה ושם
. וזה יוצא מאוד יפה!

Badolinna

New member
אם את רוצה קופסא גדולה מעץ...

המחיר נע החל מ-20 ש"ח בחנויות היצירה... אם את צריכה קופסא יחסית קטנה - את יכולה למצוא בחנויות של הכל ב-$. לגבי דרכי עבודה - הכל תלוי באילו חומרים את רוצה להשתמש - האם את רוצה לצייר את הלבבות? להדביק אותם ממפית (בהנחה שיש לך מפית עם לבבות עליה), להדביק מתמונה מהמחשב וכ'ו. האם לצד זה את מעוניינת להשתמש חומרים נוספים? (פיצוצים, סטפים ןכ'ו) אם תוכלי לפרט קצת יותר על העיטור של הקופסא- עד כמה את רוצה להשקיע בעיטור גם מבחינת זמן וגם מבחינת כסף וכ'ו - אשמח להסביר לך את כל השלבים

true light

New member
אני צריכה קופסא גדולה יחסית.

משהו בגודל של קופסאות הנעליים של 'גזית', אם את מכירה? האמת שלא חשבתי על דרך העבודה. אני רוצה משהו קיטשי-ילדותי כזה, רומנטי מהסוג הכי נדוש שיש. אני מניחה שלהשיג מפיות עם עיטור לבבות צריך להיות פשוט, לא? אבל אפשר בכלל לעבוד עם מפיות על קופסאות נעליים? אם יש לך הצעות לגבי סוג הקופסא והעיטור, אני אשמח לשמוע. זמן זה לא בעיה מבחינתי, העיקר שיצא יפה :) והמון תודה על העזרה והתשובה המהירה! :)

true light

New member
../images/Emo105.gif

מקפיצה, צריכה תשובה בקשר למפיות. אפשר לעבוד עם מפיות על קופסאות נעליים (קרטון)? ואם תוכלי לפרט את התהליך (איזה דבק צריך וכו')?

מ ש כ י ת

New member
קופסא

רעיונות יש מליון, את יכולה לקנות בחנות הכל בדולר קופסת קרטון/עץ בגודל המתאים (אם זה לא מאד גדול) אפשר גם להשתמש בקופסת נעליים ולעטר איך שבא לך, בצביעה, הדבקה, וכו' אפשר לצבוע את הקופסא בצבע אקרילי באיזה גוון שאת בוחרת ואז לגזור דוגמאות מנייר עטיפה יפה, מדבקות, "פרסים", צורות עץ, כפתורים, צורות שתחתכי מקרטון גלי / נייר צבעוני וכו' ולהדביק בצורה יפה על הקופסה. אתרים? בבקשה! הסבר ליצירת קופסה בצורת לב ועוד כמה למטה.

אורפזית

New member
הנה משהו רומנטי מעיסת נייר כמובן../images/Emo70.gif

כל מה שצריך לעשות הוא לבנות קופס לב המתאימה לגודל שקבעת לעצמך (לפי הדוגמה בקישור של משכית)ואז לצפות בעיסת נייר. אחרי יבוש, צבעי וקשטי כיד הדמיון הטובה עלייך!!!

ואך לא../images/Emo35.gif

אני מפנה אותך לגלריות המיוחדות שלנו , יש שם שתי גלריות שמתמקדות בקופסאות למינהם, תציצי, תשאבי השראה/רעיונות ואם יש משהו שתירצי לקבל עליו הסבר, תעלי אותו לכאן (כמובן בלי לשכוח לפרגן ליוצר, ז"א לציין את שמו עם העבודה) שיהיה במזל טוב

דרורית4

New member
איזה יופי איך את עושה את זה

שבלונה ? בהשראתך עשיתי משהו כמו צלחת (פעם ראשונה שיש מוכן אראה). אפשר לקבל טיפים לגבי יצירת הדברים. תודה

דרורית4

New member
אורפזית הקופסא משגעת

העבודות שלך ממש אבל ממש מדויקות להפליא. האם היא עשוייה משבלונה - אפשר טיפים בהשראתך עשיתי עבודה ראשונה מן צלחת נסיון (עדין לא גמורה) נראה מה יצא מזה. תודה

true light

New member
../images/Emo105.gif

מקפיצה, פעם שנייה. ממש חשובה לי התשובה בקשר למפיות והקרטון...

true light

New member
אני מתייחסת למה ש"באדולינה" אמרה לי

לקחת קופסאת נעליים ולעבוד עליה עם מפיות. איך בדיוק העבודה מתבצעת? כי לא נראה לי שאפשר לעבוד עם מגהץ על קרטון, לא?

למעלה