שלום!
אני בת 15, לפני מספר חודשים חוויתי דיכאון ואפשר לומר שעכשיו אני יוצאת מזה אבל מאז הזכרון שלי לא מתפקד כמו שצריך ואני מאוד מתקשה להתרכז בשיעורים בביה"ס
. קשה לי להקשיב ליותר מחמש דקות בלי לעופף... גם אם השיעור מעניין. ואם הוא לא מעניין - אתם לא רוצים לדעת... תמיד הייתי תלמידה טובה ובכלל לא הייתה לי בעיה לשבת על התחת וללמוד, עד לאחרונה. מלבד זאת, דבר שאף מטריד אותי עוד יותר הוא תפקוד הזכרון שלי, או ליתר דיוק חוסר תפקודו... אני פשוט מתקשה לזכור שמות, תאריכים, מקרים, או לחילופין מה שלמדנו בשיעור שעבר במקצוע ספציפי... אני שומעת יותר מידיי את המשפט "איזה זכרון קצר!" בחודשים האחרונים
לאחרונה יש גם מקרים שלגמרי נמחקים לי מהמח, לדוגמה ביום הכיפורים פגשתי מכרה בביהכנ"ס, שאלתי אותה ממתי היא נמצאת כאן אז היא ענתה לי ממתי שנופפתי לה לשלום כשיצאתי מהשירותים... זכרתי שהלכתי לשירותים אך לא זכרתי כלל שראיתי אותה ונופפתי לה\מישהו אחר בצאתי משם
מקרה נוסף אירע היום אך לא אלאה אתכם בדוגמאות ופרטים נוספים, רק אבקש מענה. מה אתם חושבים? הפסיכולוגית אמרה שכישוריי יחזרו לקדמותם עם החלמתי, אך מצבי הנפשי משתפר וכושרי השכלי מתדרדר
, מה יכול לעזור? לאן כדאי לפנות? בכלל, זה הפורום המתאים? אם לא הייתי מספיק ברורה, תשאלו. תודה מראש! סיון.
אני בת 15, לפני מספר חודשים חוויתי דיכאון ואפשר לומר שעכשיו אני יוצאת מזה אבל מאז הזכרון שלי לא מתפקד כמו שצריך ואני מאוד מתקשה להתרכז בשיעורים בביה"ס