שלום!

true light

New member
שלום!

אני רוצה ליצור כמה עציצים ולצבוע אותם, ורציתי לשאול - אם אני אצור אותם מעיסת נייר, זה בסדר? אני מתכוונת, כשמשקים את הצמחים והכל, זה לא מתפרק? ועוד משהו, איך אפשר לצבוע עיסת נייר כך שהתוצאה הסופית תצא מבריקה? תודה מראש!

t o b i

New member
קודם כל ברוכה הבאה|חבוק|

כל עוד בונים את העיסה על גבי פלסטיק מוכן- עציץ פשוט כזה ושומרים על החורים למטה פתוחים (אפשר לא לבנות את כל התחתית בכלל עם עיסה) אין שום סיבה שיקרה משהו

נילקי1

New member
את צריכה לכה ממש טובה

שעומדת בלחות ולדאוג שהציפוי יהיה מושלם. חריץ קטן דרכו תחלחל הלחות והעבודה תיהרס. לכות יכולות להיות בגימור מט, מבריק או בדרגת ביניים. באופן אישי אני לא משתמשת בעיסת נייר להכנת מוצרים שיחשפו לרטיבות, אבל אולי בעלי ניסיון יענו לך אחרת.

ofronet

New member
כדאי מאוד להשתמש בלכה על בסיס

שמן! יכט ורנישט 2-3 שכבות תתן לך הגנה טובה.

אורפזית

New member
../images/Emo70.gifעציצים מעיסת נייר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחד הדברים שהכי כייף לעשות מעיסת נייר - עציצים. אם רוצים למלא את העציץ באדמה ולהשקות, צריך לזכור כלל אחד ושמו - יאכט וארניש!!! זו לאכה על בסיס שמן המיועדת לעמוד בתנאי מזג אויר. כשמה כן היא - לאכה ליאכטות. אז אם ליאכטות בים היא טובה, מי אנו כי נלין??? רק לשם הדגשה - היו לי מספר עבודות שהעברתי עכשיו דירה והתעצלתי לנקות עם מטלית לחה. פשוט שמתי מתחת לברז ושטפתי!!! תודה ליאכט ווארניש!!! אני מצרפת דוגמית מייצגת!!!

לילשוש

New member
אם לא תשימי לב

אם תשימי לי שפתאום, באורח פלא העציץ השני נעלם לך מהבית, זו אני... עבודות יפות מאוד

NaomiT

New member
שלושתם מדהימים - אם חסר לך אחד../images/Emo3.gif

מהם תדעי איפה הוא. כבר יש לי מקום של כבוד עבורו. נעמי

true light

New member
וואו, תודה לכולכן :)

האמת שאני באמת משוטטת בפורום בימים האחרונים. אנחנו עוברים דירה ואני רוצה לעשותץ כל מיני דברים יפים לחדר, וחשבתי להתחיל עם עציצים. אם יש לכן עוד הצעות, אני אשמח לשמוע :) יסמין.

true light

New member
אה, ועוד שאלה:

נכון יש את המפיות האלה שמגהצים על דברים? אז אפשר לעשות את זה עם עיסת נייר?

למעלה