שלום!!!

maorkn

New member
שלום!!!

אני רוצה לצאת לטיול לניו זילנד ורציתי לדעת מה העונות המומלצות (יותר מה העונות הלא מומלצות...) וכמה כסף צריך לחודש (בתנאי תרמילאות
) אני יודע שחודש זה לא מספיק אבל זה טיול לפניי צבא ואין יותר מידי כסף
טיסות, כניסות לטראקים, אוכל, BBH וכו' תודה מראש לכל העונים נ.ב כל הצעה שתוצע תשמח אותי מאוד...

sela v

New member
לגבי תקציב

תסתכל בשאלות נפוצות תחת כספים, שאלו את השאלה כבר כמה וכמה פעמים. ומזג האוויר הוא ההיפך מאצלנו, כלומר ביולי אוגוסט זה החורף בניו זילנד.

Yo-man

New member
חודש בניו-זילנד

העלות של תרמילאי ב-NZ היא בדרך כלל 1000$ אמריקאי, וזה כולל אטרקציות כמו באנג'י, זורבינג, תצפית לוויתנים, צניחה חופשית או כל דבר אחר (ויש עוד המון) ש-NZ מציעה. כמובן שאם רוצים את כל אלה - המחיר יעלה (בערך 100$ NZ לאטרקיצה, שזה כ-60$ אמריקאי) מי שמטייל 3 חודשים מפזר את השקעתיו במשימות אדרנלין, ולכן לא מרגיש את ההוצאות האלה על התקציב החודשי. מי שנוסע רק לחודש אולי יצטרך לקחת יותר מ-1000$. נובמבר עד אפריל הן החודשים המומלצים, כשדצמבר וינואר הם המועדפים בשל מזג אויר נוח, אבל לפניהם ואחריהם שקט יותר מבחינה תיירותית. גם בשיא הקיץ (דצמבר-ינואר) יורד גשם פה ושם, ולפעמים כמה ימים רצוף, אבל לומדים לחיות בדו-קיום עם הגשם הזה, ולא מוותרים על כלום בגללו. הטיסה ל-NZ צריכה לעלות בסביבות 1600$, אבל אפשר לברר על נחיתה בבנגקוק או סינגפור, ולמצוא משם טיסה זולה יותר ל-NZ. יש להם דילים מעולים בשתי הערים האלה (רק שסינגפור יקרה גם ליומיים), אבל לא הייתי מגיע לשם בלי לוודא שיש משהו שאני רוצה. אם יש עוד שאלות יותר ממוקדות (או לא) - תשאל. בשביל זה אנחנו פה.

maorkn

New member
תודה רבה!!!

אני אנסה לעלות על עוד כמה שאלות יותר ספסציפיות בזמן הקרוב

למעלה